Jump to content
Annons

DRIS

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja, lite halvt akut är det väl. Hade tänkt att införskaffa den nästa månad. Ja, Bach har jag också hört väldigt bra om, lite segt att behöva beställa den bara då det kan vara lite svårt att handla i affären. Ska kolla upp yamaha-modellen, vet även att musikbörsen nu säljer en Ibanez i Les Paul-utförande. Men ingen som har hört eller vet något om just blackdevilgitarren? Utanför paketet kostar den 2995a så man kan väl tänka sig att den borde hålla lite kvalitet iaf? Tack för alla svar hitills!
  2. Kan ju vara värt att nämna att jag är ute efter att spela så blandad musik som möjligt. Ska, rock, metal, punk, pop osv!
  3. Hej! Känner att det är dags att skaffa ny gitarr nu när min förra spelning sabbades på grund av en traisg sådan. Är helt insnöad på en Les Paul av något slag och har hittat en som verkar mycket spännande på Musikbörsen. Har dock inte lyckats hitta några recensioner av den och tänkte därför höra mig för om det är någon som haft eller har en sådan och vilket betyg ni i sådanna fall skulle ge den. Postar länkar nedan Paket 1 (förmodligen sämre gitarr?): http://www.musikborsen.se/frameset.aspx?id...190903&fm=1 Paket 2: http://www.musikborsen.se/frameset.aspx?id...183666&fm=1 Om någon har annat tips på en skön gitarr (dock gärna i "les paul-anda") så var vänlig att tipsa. Letar efter något med priset 2-3000 och gärna ett paket då min nuvarande 10w VOX inte är så tillfredställande. Tacksam för svar!
  4. Tack så mycket! får kolla upp det där med dator och allt då^^. vi har ett Behringer UB2222FX-PRO och jag kan faktiskt inte så mycket om det. men det är typ behingers näst största mixerbord i ub-serien så det borde ha de flesta detaljerna. här är en bild på det! http://www.nordiskmusik.se/Global/Produkte...222-FX_stor.jpg
  5. yoo! det är så att vi har byggt en egen replokal som just nu nyttjas av tre band. den är utrustad med ganska bra grejor och det enda man egentligen kan klaga på är instrumenten i sig. men när man är ung som jag är ekonomin inte den bästa och så vidare. vi vill dock kunna spela in någorlunda bra demos. jag undrar om det finns något sätt som man kan koppla alla förstärkare och mickar genom mixerbordet för att sedan sampla allt i en dator. skulle vara jättebra att få svar på detta och hoppas att man kan lyckas med en billig läsning. tack på förhand
×
×
  • Skapa ny...