Jump to content
Annons

tmkbeatz

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har ungefär samma problem som många här. Min funkar i ca 5 min sen slutar den ge utslag. Det står att den är connected o allt. Ofta låser den sig oxå o fortsätter spela en ton om o om igen. Är det någon som har löst problemet? I forumet som det finns en länk till hävdar dom att man inte ska ta bort UpperFilter utan bara LowerFilter. Det finns dessutom flera LowerFilters o om man råkar ta bort fel kan man få rätt mkt problem. Själv hittar jag inget LowerFilter på den plats som anges här. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} Finns det någon hjälp att få?
  2. Tack för svaren. Har löst det nu. Man skulle in o ändra på inställningarna i Cubase. Där kan man ändra latency osv. Nu har det tyvärr uppkommit ytterigare problem. Keyboardet funkar bara i 5-10 min sen ger den inga utslag längre. Läste om att fler har haft samma problem.
  3. Jag köpte en midi keyboard (miditech midistart 3) igår. Den är plug and play så inga drivrutiner behövs. Datorn hittar den och kommer upp under listan över midi in i cubase och allt. Tyvärr så är ligger ljudet ca 1.5 sek efter när jag spelar. Helt värdelöst! I manualen står det att vanligt förekommande problem kan just vara audio delay. Dete står att detta kan bero på att många ljudkort har en adjustable sound latency som man då ska ställa in till noll. Jag har ett soundblaster Live ljudkort. Jag har kikat i kontrollpanelen om man kan ändra den inställingen där men tyvärr. Har någon haft något liknande problem? En kompis föreslog att jag måste in BIOS och ändra inställningarna för ljudkortet där? Vad säger ni? Tack!
×
×
  • Skapa ny...