Jump to content
Annons

Hannibaljann

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Hannibaljann

  • Födelsedag 1909-09-13
  1. Jo de är väl för det mesta instrumentala, men ett ex på sång är Eyes on Me, FF8. Men jaja - tack för hjälpen!
  2. Hannibaljann

    TV-spelsnoter

    Tjänare! Jag skulle gärna vilja ha tag i lite tv-spelscores, gärna med sångtexter. Att dra in midifiler i t ex Cubase känns inte väldigt prydligt.
  3. Det har jag dessvärre aldrig gjort. Inte har jag hört talas om funktionen heller! Jag använder Cubase SX i alla fall.
  4. Jag tänkte lägga ett längre intro på en låt, och försökte flytta hela projektet framåt, vilket fick effekten att det lät åt helsike. Inställningarna från instrumenten och eqn antar jag låg kvar på det ursprungliga stället. Går det inte få med dem? Om det går, hur?
  5. Eftersom jag egentligen är emot allt vad piratkopiering heter skulle jag antagligen inte svarat heller. Tack ändå.
  6. Nu helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, har mitt Cubase SX (okej visst det crackat) v2.2.0.33 börjat krasha. När man startar det fungerar det i sisådär 10 min, även om det kan gå riktigt långsamt allting man gör, men sedan helt plötsligt stannar det. ? Was? Jag kör ReWire men jag tror det blir samma sak utan. Så vad kan det bero på?
  7. Hannibaljann

    Automatiseing

    Tjenna, finns det mågon som kan tala om för mig hur man automatiserar i Cubase möjligtvis?
  8. Förresten...kan man automatisera (tex freq) i cubase? Olika för olika synthar? Jag har testat Albino v2 och ser inte hur man skulle kunna automatisera!
  9. Då skall jag kolla upp dem Tack så mycket!
  10. Jag gör elektronisk musik. Trance o så. Jag har hittils bara arbetat i Reason men har kommit på att det kanske finns annat bra där ute (hoppas jag). Problemet är att jag inte vet någonting om tex cubase. Jag har synth1 faktiskt. Hur får man förresten in fler ljud i den och liknande (om det nu går)?
  11. Tja, eftersom jag inte har en aning om vad mycket och lite är i de här sammanhangen vågar jag inte svara. För att få någonting bra, måste man ha stora kapital eller?
  12. Hannibaljann

    Arpeggio synth

    Finns det någon schysst synth med arpeggiomöjligheter?
  13. Jag tror jag har försökt allt nu.... 😕 .......MME Audiophile USB och DX Audiophile USB går att välja - men de bara brusar. För säkerhets skull måste jag fråga, när jag installerat den senaste drivrutinen och jag har startat om datorn så ska ju maskinvaran installeras. Är det så dumt att den nya versionen då försvinner? 😉 (Mitt grafikkort är ATI RADEON 9600, inte GForce 4, för säkerhets skull sådär) 😉
  14. Jo det är ju latencyn som är problemet. Men den konstateringen har hittils inte hjälpt mig. Men det beror kanske på mitt ljudlort alltså. Så vad i helsike är det för fel på mitt ljudkort? Det är nästintill oanvänt och man kan välja den som audio card driver, men då ploppar det naturligtvis fram ett fönster där det står: "Failed to initialize the M-Audio USB ASIO driver. Make sure your M-Audio USB ASIO device(s) connected and powered up, press OK when ready".
×
×
  • Skapa ny...