Jump to content
Annons

nomiz

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, ska se om jag hittar ngt billigt nånstans! Annars, är det någon som är intresserad av att byta ett bra ljudkort mot min Wacom Intuos2 A3?
  2. Tjena igen! Inom några dagar får jag förhoppningsvis min efterlängtade studioutrustning... Då ska jag bl.a spela in några ljudexempel som du sedan kan få Claes så du kan slänga upp dom på din testsite (om du vill 😱). Jag har också fixat ett ljudkort som förhoppningsvis är bättre än mitt gamla inbyggda (tog det ur min brors gamla dator), ett Zoltrix Nightingale Pro6. Vet ni ngt om detta kort, tror ni det blir bra/bättre att spela in på? Tack på förhand! MVH NomiZ
  3. Ok, tack för tipset, får hoppas att det hjälper lite iaf... Okej, det får bli ett nytt ljudkort nån dag, har ni ngt tips på ett bra ljudkort till ett rimligt pris?
  4. Jupp, vet inte vilket han har men det är bra, han har byggt den för media-produktion och den är bara några veckor gammal.
  5. Jo iof, ajja kanske blir till att låna min brors dator sålänge, så får ja införskaffa ett bättre kort till min när ja håvat in lite mer pengar.
  6. Okej! Tack för alla bra och snabba svar, beställer de och ser hur det hela går. EDIT: Hade visst linje-ingång, det var bara jag som var otroligt korkad som trodde att den blåa ingången va SURROUND efter som de stod betecknat SUR, men efter lite research så fick jag reda på att de var LINE-IN!
  7. Har tyvärr inte den budgeten, har ca.1500 tillgodo...
  8. Men jag har bara dom tre nämnda ingångarna, betyder det att jag måste fixa nytt ljudkort då? 🙂 Skulle du kunna leta upp en sån adapter och kabel (så jag får rätt) på Thomann åt mig, är inte så high på sånt... Tack!
  9. nomiz

    Preamp till dator...

    Tjena! Har tänkt att beställa detta simpla paket: http://www.thomann.de/se/the_tbone_sc450_bundle.htm Men jag har en fråga angående preampen, hur kopplar jag denna till datorns ljudkort? Vad för sladdar/adaptrar osv är det jag behöver? Har inte något avancerat ljudkort utan ett vanligt med Mic(Rosa)/Ljud(Grön)/Surround(Blå) uttag. Tack på förhand! MVH NomiZ
×
×
  • Skapa ny...