Jump to content
Annons

Sajjk

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. förstår inte vad du menar? 😛 Koppla in micken i mxern. Stoppa in ett par hörlurar i phones uttaget och lyssna när du pratar eller sjunger i micken. Hur låter det då? Om det låter bra så kan du konstatera att du har problem med ditt ljudkort. Felsökning kallas det. har inge såntär studio uttag .. det e sådär stort ska köpa en såndär sak som man sätter i så det går .. vet du vad en sån kostaR? 20-30 spänn kanske. Om du menar att få en 3.5mm stereoplugg till den större som sitter i din mixer. inte en sån man har i mp3n utan sån man har när man spelar dj i mixerbordet
  2. förstår inte vad du menar? 😛 Koppla in micken i mxern. Stoppa in ett par hörlurar i phones uttaget och lyssna när du pratar eller sjunger i micken. Hur låter det då? Om det låter bra så kan du konstatera att du har problem med ditt ljudkort. Felsökning kallas det. har inge såntär studio uttag .. det e sådär stort ska köpa en såndär sak som man sätter i så det går .. vet du vad en sån kostaR?
  3. förstår inte vad du menar? 😆
  4. Du kollade det som stod i min störnings-artikel i Wikin också? I så fall ligger det nog närmast till hands att misstänka att antingen mixern eller micen är trasig - för så kraftigt brum är definitivt inte normalt. Eller ljudkortet. Jäpp! Tänkte inte på det. Har du möjlighet att låna prylar av någon annan, så skulle du kunna byta ut en sak i taget och på så sätt komma fram till var felet ligger. vad ere jag ska låna då?
  5. jag testade allt som stog .. inget hjälpte :/
  6. lysrör, dimmers och crt-skärmar brukar vara vanliga störmoment. jag har samma mic och ett Behringer UB802, och det funkar fint. men jag har inga lysrör? och en lcdskärm .. det e allt , haru någon bild på din studio? tack för svar!
  7. jag har en "ADK A51" och en "Behringer xenyx 802" och datorn .. jag är pank .. och undrar hur jag kan göra för att få bästa möjliga ljud? för det blir bassa brus från datorn nu när jag spelar in . jag har lite isoleringsmaterial .. såndär mjuk sak datorn står i vardagsrummet .. så jag undrar hur ska jag göra? för bästa möjliga resultat?
  8. koej men kan det bero på aatt jga har ingen alls issolering och micen står riktigtn nära datorn?
  9. ja aso i mixern är det inte samma utag som i datorn ,det är såndär stor .. stereo utag eller vad det heter
  10. okej tack .. jag ska köpa ett par stereo hörlurar tyvär är pengarna slut just nu :/ till ljudkort
  11. nu ska jag förklara exakt hur jag har det micken står vanllgit rakt framför mig .. sjunger altså inte på "toppen" .. kablarna är helt nya , köpte dem på MusikBörsen, (XLR) jag satte på mixern, på med phantom .. sladden från mixern har jag stoppat in i "Line in" jag använder Mixcraft, där har jagi nte ändrat några inställningar och i mixern så ska allt vara rätt inställt .. Kolla om micken funkar ut i högtalarna och skippa inspelningen (bara för att se att micken funkar) 🙂 ja micken funkar, man hör när jag snackar det e bara ett jävla brus kan det ha att göra med att : min mick står i mitt vardagsrum, nära datorn i ett hörn utan puffskydd?
  12. nu ska jag förklara exakt hur jag har det micken står vanllgit rakt framför mig .. sjunger altså inte på "toppen" .. kablarna är helt nya , köpte dem på MusikBörsen, (XLR) jag satte på mixern, på med phantom .. sladden från mixern har jag stoppat in i "Line in" jag använder Mixcraft, där har jagi nte ändrat några inställningar och i mixern så ska allt vara rätt inställt ..
  13. http://www.speedyshare.com/985524929.html där är ljudklippet HJÄLP!
  14. men jag har bara min lilla hemmastudio .. hur ska jag göra för bästa resultat?
×
×
  • Skapa ny...