Jump to content
Annons

ontee1

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack för svaren!
  2. ontee1

    CoolEdit?

    Tackar så mycket för svaren (Carl B särskilt), men en (dum) undran: vad är det för fel med ett editeringsprogram egentligen? Jag hade inte tänkt använda midi ändå.
  3. ontee1

    Soundblaster live?

    Tjena har ett SBlive 5.1 med frontpanel (och några år på nacken) och undrar... duger detta till mindre ambitiösa hemmainspelningar för sång, gitarr o keyboard? Har hört att brusnivån ska vara oacceptabel men jag hör inte så mycket av det, är det jag som har pajad hörsel eller? Måste jag köra micken genom nån typ av förstärkare innan det går in i kortet (kondensatormick m xlr-kontakt)? vore shysst m svar!
  4. Har själv en Röde NT3 som jag spelar in en del gitarr med och tycker den fångar alla frekvenser ypperligt, enda problemet jag är att den är så jäkla känslig, minsta felknäpp tas upp på 10 meter!
  5. ontee1

    CoolEdit?

    Tjena Jag är färsk i dessa sammanhang och har fått tag på syntrilliums cooledit, och tycker det verkar vara shysst, med ett utmärkt gränssnitt. Men typ ingen jag snackar med verkar ens känna till programmet. Jag har ett gammalt Soundblaster Live 5.1 kort med frontpanel och tänkte spela in lite keyboard sång och gitarr Min undran är: * Är Cooledit bra för detta ändamål? * Vad finns det för alternativ? (känner till cubase förstås men tycker det verkar lite overkill med tanke på mina små ambitioner) * Vad kan tänkas ge bäst resultat, SBs egna direkta mjukvarueffekter (reverb, delay osv) eller effekterna i Cooledit? tacksam för svar
×
×
  • Skapa ny...