Jump to content
Annons

HamHam

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, Aa jag köpte de för 3 dagar sen nu. FÖR ATT jag ville ha bort de mesta bruset från min karaokemixer som jag tidigare hade inkopplad i datorn, Visst. De försvann lite brus, Men de e fortfarande en hel del kvar :/
  2. Happ, Kul att gå å köpa mixerbord för över 700 och de blir inge bättre sen förut :S Edit: De kan inte va ljudkortet då? Har en kompis på MSN som har likadant mixerbord, men han upplever inge brus alls.
  3. Okej, tack för detta, Ska se lite EDIT: Hade rca kablarna från mixerbordet inlindat bland väldigt mycke strömkablar, Samma sak med mikkabeln, Flyttade både och, men hände inget. Miken kan inte glappa för att det brusar som *** när jag skurvar upp volymen på en tom mikkanal.
  4. Hejhej! Jag har haft problem med det här länge nu, och jag undrar varför det blir så. Problemet: Jag har ett mixerbord ( Phonic AM-220 ) inkopplad till datorn. Jag har hörlurana inkopplade i datorn och har gjort så att jag hör allt ljud från mixerbordet i hörlurana. Och de brusar i hörlurana, När jag mutar så jag inte hör mixerbordet, eller bara sänker mainen så försvinner bruset. Inget fel på mikrofonen heller, om jag sänker volymen på den och höjer på en tom mikkanal så blir de brus. Vad ska jag göra?
×
×
  • Skapa ny...