Jump to content
Annons

personalit

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ser fram emot det och hoppas att du inte glömmer!
  2. Fan, ser ingen annan utväg än att avinstallera och sedan installera på nytt igen om jag inte får klarhet i inställningarna snart. Ingen vänlig själ som kan avvara lite tid? Vill alltså få fram patterns där man klickar i "brickor" som patterns.
  3. Mannen, jag har haft FL Studio rätt länge och det är jag själv som verkar ha tagit bort dem. Aha, okej på så vis. Men jag vill fortfarande kunna avsluta det jag påbörjat. Ingen som kan hjälpa mig?
  4. Har försökt men är helt lost alltså. Hade varit väldigt tacksam om du kunde hjälpa mig med alla inställningarna, måste fixa detta snart fan.
  5. Hände absolut ingenting när jag tryckte ner Shift + L. Problemet är att jag vill kunna lägga in "Patterns" istället för de där "Tracks", så att säga. I nya FL Studio 9 bör Patterns finnas nedanför dessa Tracks, men fan alltså. Vill verkligen få detta att funka...
  6. Hände absolut ingenting när jag tryckte ner Shift + L. Problemet är att jag vill kunna lägga in "Patterns" istället för de där "Tracks", så att säga. I nya FL Studio 9 bör Patterns finnas nedanför dessa Tracks, men fan alltså. Vill verkligen få detta att funka...
  7. Hej. Jag har lekt i FL Studio ett antal år till och från, har gjort lite beats och så. Men i senaste FL Studio 9 och verkar jag ha slarvat bort alla patterns som vanligtvis finns längst ner i programmet, och som jag alltid jobbar med. Såhär vill jag att det ska se ut: http://www.indirjet.com/presim/FL-Studio.jpg Patterns återfinns antingen högst upp eller längst ner som ni ser på bilden. Såhär ser det ut för mig nu: http://img217.imageshack.us/img217/7748/patternsborta.jpg Jag kan fortfarande lyssna på det jag gjort i programmet, men jag ser inga patterns. Kan någon hjälp amig ändra denna förhoppningsvis jävligt simpla inställning? Jag kan i princip ingenting om inställningar. Tack på förhand!
  8. http://www.speedyshare.com/237525412.html Laddade hem programmet för ungefär ett halvår sedan och har väl inte lagt särskilt mycket tid på att lära mig funktioner och sånt, så är jävligt okunnig egentligen. Denna är jag dock ganska nöjd med, skönt flow liksom. Kom gärna med kritik, positiv som negativ...
  9. Yes, har väl kommit igång hyfsat och lär återkomma är jag skapat nåt. Bibeln skulle jag vilja ha, om det skulle hjälpa...
  10. http://www.edu.dudley.gov.uk/ict/guides/fl...StudioQuick.pdf Under Creating Pattern 3 as a melody... Jag hittar inga extra samples, hur borde jag istället göra?
  11. Yes, har börjat lite smått med patterns nu iaf. Fick rätt mycket hjälp av denna länk också: http://www.edu.dudley.gov.uk/ict/guides/fl...StudioQuick.pdf Pesek>>> Tackar. Den där screenshoten såg rätt komplicerad ut med alla andra fönster som var uppe, lär väl lära mig det senare. Något mer man bör tänka på då man mixar ihop beats?
  12. Jag har tyvärr ingen manual, om du förstår vad jag menar... Kanske borde inte sagt det, har ingen aning om hur medlemmarna på det här forumet ställer sig till icke hederligt producerande.
×
×
  • Skapa ny...