Jump to content
Annons

olzen

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av olzen

  1. sitter o kör igång vindkraftverk på ett norskt fjäll ute i ingenstans så jag kommer inte handla på någr dagar så jag drog mitt strå till den stacken! vem hittade på buy nothing day?
  2. har du ett ljudkort med fantommatning är det ju bättre om du kör med en kondensatormick har jag fått för mig. men om du som jag är i det lite mera hobbymässiga stadiet så duger det nog.. jag brukar köra elgura via kortets inbyggda effekter som är riktigtk bra. finns även sångeffekter.
  3. jag har ett Line6 UX-II-kort och en Kondensatormick. funkar bra för det jag gör. spelar in gitarr o bas(lijnad) sång.
  4. Jag funderar på att sampla lite olika ljud i ett vindkraftverk. I botten i tornet alltså. Jävla grym akustik där om man tar i från ballpåsen o sjunger exv en känd låt med Harry Brandelius.
  5. olzen

    Sidechain

    Man tackarrrrr!! Testade twisted lem,on. den va enkel och bra. har däremot lite svårt att veta när jag är nöjd.....kanske när man inte hör att det duckar om man har alla kanaler på?
  6. olzen

    Sidechain

    (Detta bör läsas med Norrköpingsdialekt) Har ni tips på nån bra side-chain-plugg som funkar i Cubase. Sen undrar jag om någon vet om dom gjort fel med flit i specialtidningen "Mixologi". Det står i del 6 att man ska ha kompressorpluggen först sen filter och EQ när dom tidigare i tidningens delar gjort tvärtom. Skål!
×
×
  • Skapa ny...