Jump to content
Annons

Kotten1456

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Avbetalning är i princip det samma som att ta ett lån! Du betalar mer i längden genom "ränta" o sv. Jag har sparat för ett digitalpiano i ett halvår nu. Råder dig att göra detsamma...
  2. För att göra tråden lite mer seriös så skulle supporten vara viktigast. Vill man ha något billigt så beställer man det från en större sajt som har ett större lager och därför kan sälja det billigare. Så du borde prioritera servicen. Erbjud personlig support och låtsas att du bryr dig om att hjälpa folk. Ett annat fel som många gör är att ha flera modeller av samma märke. Många säljer bara digitalpianon av Casio, och erbjuder flera modeller från de för att göra det billigare. Fast än Casio är känt som den sämsta tillverkaren... Så prioritera märken före model utbud.
  3. tack för alla fina svar! En sista fråga bara! Är detta ett seriöst företag? http://www.nylund-son.se
  4. Tack för tipsen! Kollade runt lite och Thomann verkade bäst. Digitalpianot jag var ute efter var 5000 kr billigare på Thomann! Kunde t om få ett helt set med Pall och hörlurar och ändå spara 4000 kr!
  5. Kotten1456

    Musik Börsen

    Hade tänkt beställa ett Digitalpiano! Kollade runt lite och hittade detta. www.musikborsen.se Men hur är de? Är detta ett seriöst företag? Hur lång är deras leveranstid? Tack i förhand föresten!
×
×
  • Skapa ny...