Jump to content
Annons

JohnnyVirgil

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har samma problem med UF8 och Mac OS X 10.8. CME Europe håller på att kolla med Kina om drivisar, men tills vidare har de tipsat mig om att köra med deras U2MIDI-kabel. Vore ju snajsigt om den funkar, någon som har erfarenhet av den?
  2. Imponerande, det har jag aldrig hört talas om. Tack för tipset.
  3. Hallå forumet. Jag behöver en eller ett par välljudande virtuella elbasar, som klarar av att låta naturtroget (med visst pill). Jag kör Logic Studio som värdprogram. Ett alternativ är Reason Electric Bass, för jag kan väl dra signalen så att den hamnar i Logics mixer, och där lägga på valfria effekter ur Logic? Eller drar det väldigt mycket kraft att göra så? Logic har ju lite mer möjligheter än Reason när det gäller förstärkarsimulering. En nackdel med detta är att jag måste uppgradera Reason från 3 till 4, eftersom jag har för mig att Electric Bass bara funkar under 4. Vad finns det för andra alternativ? Något som jag kör som plugg direkt i Logic? Via någon samplingsuppspelare eller? Jag har hittat ett par elbasbibliotek som kräver fullversion av Kontakt, inte bara Kontakt Player, och då bir det ju lite smådyrt förstås. Tips mottages gärna.
  4. Jupp, så gjorde jag när jag flyttade från min första sequencer, en urkass Yamaha som hade hela två spår. Men nu har jag många låtar, och det krävs en hel del handpåläggning för att projekten ska bli sig lika, så en bra importfunktion vore bra. Någon som vet om det finns?
  5. a) Undrar samma sak. Funderar på att äntligen ge upp Cubase, som jag använt sen jag gick över från Atari. Har alltid velat ha Logic, och nu är priset rätt. Men jag använder också Reason (3) och vill inte sluta med det. Är alltså Rewire-kopplingen mellan L8 och R3 lika sömlös som den är mellan Cubase (SX2) och R3? 😎 Kan Logic importera mina Cubase-projekt? Jag använder Cubase nästan uteslutande som sequencer för Reason samt för audiofunktionen, och dessa delar måste ramla med snyggt om jag flyttar till Logic. Cubases VST-pluggar och -instrument använder jag knappt, så att de inte finns i Logic är ju inget problem.
×
×
  • Skapa ny...