Jump to content
Annons

Reddrock

Medlem
  • Antal inlägg

    88
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av Reddrock

  1. E-mail adressen ?
  2. Reddrock

    Gary Numan " Cars "

    Försökte kopiera första synthen , det går inte . Jag har Arturia vintage kollektion . Snälla vissa mig hur man gör ?
  3. Reddrock

    Sångare sökes

    Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post.😀 MVH Reddrock
  4. Jag har Fireface 800 vill spela in ljud på Youtube video´s . Jag vet att det enkla sätt , men jag ver inte hur man gör ? Totalmix Version 1.43 . Jag kör Logic 9 .
  5. Reddrock

    SSD

    SSD behövs det olika härddiskar för att spela in i Logic ?
  6. Nej . där inga texterna .
  7. Reddrock

    Sångare sökes

    Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post. MVH Reddrock
  8. Spectrasonic´s Trilian och Scarebee är nog det du söker .
  9. Bränn en cd och skicka den till dig själv som rekommenderat brev . Öppna ej brevet, stämpeln och ett obrutet kuvert är bevis på när du skrev låtarna och är giltigt som bevis i rätten om någon skulle stjäla dina låtar .
  10. Det löste sig . Trodde jag var inlöggad när jag försökte ladda ned den , men man var tydligen tvungen att skapa ett konto separat . Tack så mycket för hjälpen !
  11. Har varit inne på NI support men där finns bara den senaste versionen för nedladdning . Om du har en länk till en äldre version får du gärna skicka en till mig ; ) .
  12. Reddrock

    Kontakt 5.3.1

    Då min Mac dator bara klarar av att köra OS 10.7.5 så skulle jag behöva komma över en äldre version av kontakt ( 5.3.1 ) för att kunna köra ett bas samplings library ( Scar bee Rickenbacker ) . Har letat över allt på nätet men den enda versionen jag kan hitta är den senast versionen vilket mitt OS inte klarar av att köra . Någon som har en länk eller har en Kontakt 5.3.1 för Mac till salu ?
  13. Den har jag redan sen förr , låter ok för vad den är . Tycker dock ej att den låter som en Oberheim , men tack för tipset .
  14. Är det någon som kan tippsa mig om några bra Oberheim OB-Xa ellr Matrix 12 sample librarys för Logig eller Kontakt ?
  15. Mac = Logic PC = Cubase Svårare än så är det inte : )
  16. U-he´s Diva som föregående rekommenderat , låter väldigt analog och fläskigt . Enda nackdelen är att den är väldigt cpu hungrig . Finns dock att ladda ned som demo så du kan testa innan du köper : )
  17. Nu är det fixat . Uppdaterade mjukvaran . Tack så mycket för hjälpen Elof !!!
  18. När jag startar Total mix så hamnar det en ikon i docken på min mac . Klickar på File och väljer att öppna nytt Total mix window händer det inget . Vad gör jag fel . Om du har en länk till förfarandet vore jag tacksam för den .
  19. Finns det någon på detta forum som kan förklara för en idiot som mig hur man gör för att spela in ljud ifrån Youtube till logic 9 ? Jag har ett RME fire face 800 ljudkort .
×
×
  • Skapa ny...