Jump to content
Annons

ASlyMagpie

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Sålänge stämningen håller en låt så duger det för mig då jag bara spelar hemma för mig själv. För tillfället som student inte råd att gå upp i prisklass och känner inte heller att jag är bra nog än för att validera köpet. Ska hålla utkik, tack för tipset.
  2. Jag är ute efter en ny förstärkare för runt 2000 kr och ligger i valet mellan en Vox av15 och en Boss Katana-15. Jag spelar mest musik som Led Zeppelin, Rush, Dream Theater, Haken, Black Sabbath, Deep Purple, Metallica, Cradle of Filth. Jag spelar endast hemma och spelar inte in något. Nån som har erfarenhet av en eller båda av förstärkarna och/eller vet vilken som skulle passa mig? För/nackdelar med de båda? Nån mer förstärkare i samma prisklass som jag ska kolla på? Tack för svar!
  3. Jodå, den finns i min lokala 4sound butik så kunde testa den där på en Boss Katana och den lät bra det lilla jag testade, ska in dit igen imorrn då jag lagt undan den. Hade ej så mycket tid igår. Ska ha mig en ny förstärkate också nästa månad då min line6 spider iv 15 är ren dynga. Dock har jag ögonen en Vox av15 som nästa månads inköp, en sån hade de dock inte i den butiken. Däremot är det en del användning av svajarmen i musiken jag gillar att spela. Det är en låst brygga med plats för svajarm men sätt ingen på den.
  4. Jag är ute efter en sjusträngad gitarr för ca 2000-3000 kr och hittade en begagnad Ibanez gtx720 för 2000 kr på 4sound dock utan svajarm. Någon som har erfarenhet av gitarren och vet om den är bra samt om det är ett bra pris för den? Framförallt Dream Theater låtar jag tänk spela.
×
×
  • Skapa ny...