Jump to content

Reddrock

Medlem
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Reddrock

 1. Hej. Jag heter Gunnar, äger och jobbar med en Prophet 08 som jag är mycket nöjd med. Snabb fråga: Har ni någon sw/ljud redo för eventuell nerladdning/köp som ni kan rekommendera för denna modell som ger mig ljud som tydligt låter som/påminner om en gammal Oberheim OB/Xa ? Tackar på förhand, Häls, Gunnar
 2. Jag har Fireface 800 vill spela in ljud på Youtube video´s . Jag vet att det enkla sätt , men jag ver inte hur man gör ? Totalmix Version 1.43 . Jag kör Logic 9 .
 3. SSD behövs det olika härddiskar för att spela in i Logic ?
 4. Nej . där inga texterna .
 5. Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post. MVH Reddrock
 6. Söker en sångare som att samarbeta med. Stilen är 80-tals pop metal . Influenser : Ratt, Winger, Dokken och TNT mf... Tänkte att vi kunde skicka filer fram och tillbaka till varandra över nätet eller lagringsmedia via post. MVH Reddrock 0
 7. Tänkte att jag skulle köpa en " workbench " ( denna : https://www.thomann.de/se/glorious_workbench_white.htm?ref=search_rslt_studio+workbench_381732_1 ) . Någon som har någon erfarenhet av denna eller kan rekomendera någon annan ? Det samma gäller stol, det finns ju hur många alternativ och prisklasser söm helst . Hade tänkt mig en stol utan armstöd så att man kan spela girarr når man sitter ner. Skulle även vara bra om den saknar hjul så att man inte glider fram och tikkbak när man spelar .' Alla förslag uppskattatas .
 8. Spectrasonic´s Trilian och Scarebee är nog det du söker .
 9. Bränn en cd och skicka den till dig själv som rekommenderat brev . Öppna ej brevet, stämpeln och ett obrutet kuvert är bevis på när du skrev låtarna och är giltigt som bevis i rätten om någon skulle stjäla dina låtar .
 10. Det löste sig . Trodde jag var inlöggad när jag försökte ladda ned den , men man var tydligen tvungen att skapa ett konto separat . Tack så mycket för hjälpen !
 11. Har varit inne på NI support men där finns bara den senaste versionen för nedladdning . Om du har en länk till en äldre version får du gärna skicka en till mig ; ) .
 12. Då min Mac dator bara klarar av att köra OS 10.7.5 så skulle jag behöva komma över en äldre version av kontakt ( 5.3.1 ) för att kunna köra ett bas samplings library ( Scar bee Rickenbacker ) . Har letat över allt på nätet men den enda versionen jag kan hitta är den senast versionen vilket mitt OS inte klarar av att köra . Någon som har en länk eller har en Kontakt 5.3.1 för Mac till salu ?
 13. Den har jag redan sen förr , låter ok för vad den är . Tycker dock ej att den låter som en Oberheim , men tack för tipset .
 14. Är det någon som kan tippsa mig om några bra Oberheim OB-Xa ellr Matrix 12 sample librarys för Logig eller Kontakt ?
 15. Kemper preamp inköp ny av mig i mars i år säljes ihop med en massa kommersiella profiler för endast 10 000 kr . Har endast använts hemma i lägenheten Allt original emballage och manualer medföljer givetvis . I skick som ny . 2 st svarta Marshall 1960 classic raka 4 X 12 kabinett med 25 watts Greenback högtalare endast använda mellan 1993 - 1995 sedan dess har de bara stått och samlat damm . Är i gott skick 4 500 kr stycket Mycket varmt och övertonsrikt ljud Då jag lyckades med konststycket att tappa min kamera i golvet använder jag mig av bild " lånade på nätet " .
 16. Warmoth True temperament Neck Construction : Modern Shaft wood : Roasted maple Fingerboard : Roasted maple Nut width : 1- 3/4 Profile : Wizard Fretboard radius : 10-16 " compound Number of frets : 22 Finish : no finish Metallgängor i halsinfästningen Tuning machines : Gotoh black Vintage tuners Locking nut Floyd Rose original R 5 black Ny pris 11 900 kr . Endast provspelad säljes för 7 900 kr ( priset för själva bandningen ) Pris 7900:-Kan skickas
 17. Mac = Logic PC = Cubase Svårare än så är det inte : )
 18. U-he´s Diva som föregående rekommenderat , låter väldigt analog och fläskigt . Enda nackdelen är att den är väldigt cpu hungrig . Finns dock att ladda ned som demo så du kan testa innan du köper : )
 19. Nu är det fixat . Uppdaterade mjukvaran . Tack så mycket för hjälpen Elof !!!
×
×
 • Create New...