Jump to content
Annons

ReebaT

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Såå har mixat din låt på ca 15-10 min http://www.speedyshare.com/781231875.html
  2. Heej! jag kan tänka mig mixa dina låtar Beratiiii@hotmail.com adda
  3. Asså jag får inte in plugginet på cool edit, sen så är jag ute efter programet. harladdat ner flera st, och ingen kan installera det:S.. har installerat de flera ggr men inget händer ?''Antares AutoTune 4 Autotune är en plugin, inget "program". Du kanske skulle börja med att lära dig lite grundläggande saker först? Inget illa menat.. men du har stulit en ferrari och tagit dig in på en racerbana.. och sen frågar du "var är ratten?", "hur växlar man?", "vad har man bromsen till?" om du förstår. Läs manualer, börja med nåt enkelt, kolla om det finns tutorials på nätet om hur man använder Cool Edit Pro. För de första, så skrev jag Antares AutoTune 4 inte ''AutoTune'' och Antares AutoTune 4 är ett program.. ?. Inget illa menat här heller, men jag vet hur man använder det programet, Men dock så hittar jag inget som funkar ?. Vill hitta det så den funkar och Gratis nerladning, men själva plugginet AutoTune förstår jag dock inte hur man får in den i cool Edit.
  4. Asså jag får inte in plugginet på cool edit, sen så är jag ute efter programet. harladdat ner flera st, och ingen kan installera det:S.. har installerat de flera ggr men inget händer ?''Antares AutoTune 4
  5. Tack så mkt, Men jag förstår inte hur man använder den:S.. har cool edit 2.0. Men e ute efter programet..
  6. Vill ladda ner de gratis inte KÖPA.
  7. Asså jag e inte ute efter att köpa, utan efter att ladda ner gratis
  8. ReebaT

    Antares AutoTune 4

    Hejsan nån som vet vart jag kan ladda ner pluggins ? Antares Auto-Tune 4 eller ladda ner själva programet ?
  9. ReebaT

    SÅNG Effect

    Vad är din favorit sång effect ?.. Själv så har jag ingen:P. kan inte så mkt med att mixa sång
  10. ReebaT

    autotunen

    Nja, jag förstår inget:P haha,näh tror inte nån kannse kan hjälpa mig trottsallt .`?
  11. ReebaT

    autotunen

    För det första bör man väl ha pluggen autotune, vilket jag antar att du har. Sedan ställer man den så att den har 10ms eller lägre attacktid. Detta gör dock att sångaren måste vara jäkligt duktig i och med att det annars fladdrar och har sig rätt rejält (tvärtemot vad somliga ibland tror; att det är jättelätt att sjunga med autotune). Sedan kan du nog skära botten rätt rejält, kanske ända upp till 1000Hz och kör sedan en kraftig kompressor på det så borde det låta rätt syntigt. Jag har precis börjat me att mixa me program och jag tror inte jag har pluggen autotune?, finns den att ladda ner gratis ?. och hur använder jag den is f?
  12. ReebaT

    autotunen

    Jag vill få fram autotunen effecten ?. har ''Cool Edit, nån som vet vilka frekvenser man ska ha ? skicka gärna bilder eller beskriv kort och bra hur man gör.
  13. Vet förstås inte vilket program du har men det brukar vara så enkelt som att ta tag i det inspelade och dra det lite åt sidan Man behöver zooma in så pass att man ser hur stor förskjutningen blir - ska inte vara för mycket JAg har cool edit PRo.-.-
  14. Okey, tack så mkt för svaret, men jag vet inte riktigt hur man tidsförskjuter en track?, har precis fått nytt program och har börjat lära mig väldigt snabbt och bra , kan du beskriva eller skicka nån bild med hur man gör det ?
×
×
  • Skapa ny...