Jump to content
Annons

Deadly

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Karlstad
  1. Jag har Line6 Toneport UX2, tack för svaren också. 😱 Varför vill du koppla in en mixer? Så att man kan spela in trummor direkt istället för att göra det på datorn.
  2. Jag har Line6 Toneport UX2, tack för svaren också. 😑
  3. Okej, men vart ska man koppla in mixern nånstans då?
  4. Deadly

    Mixer till Toneport

    Kan man koppla in en mixer i Toneport? Tacksam för svar 😄
  5. Jag har Ableton Live. Skulle vilja ha lite mer hjälp, är inte så bra på sånt här. Vill bara kunna spela in. Behöver ingen mer hjälp, fixade det själv efter en stund, men tack för hjälpen.
  6. Jag har Ableton Live. Skulle vilja ha lite mer hjälp, är inte så bra på sånt här. Vill bara kunna spela in.
  7. Deadly

    Spela in med Toneport

    Hur spelar man in med Toneport UX2?? Jag fattar ingenting, så skriv och hjälp mej. Är ny börjare så jag har aldrig använt nått sånt här.
  8. Okej nu när jag kan lite till om sånt här så vill jag gärna veta hur allt ska kopplas ihop för det fattar jag inte så mycket av, jag vet vad man ska ha grejorna till men hur dom ska vara i kopplade vet jag inte. Bilder på era inspelnings prylar skulle vara till stor hjäp också. Sorry om jag ställer så konstiga frågor men jag kan nästan inget om sånt här.
  9. Hur menar du? Är nybörjare så fattar inte allt, tyvärr.
  10. Efter att ha fått svar från er så har jag lärt mej mer, och jag o bandet vill spela in ett spår i taget. efter det jag har läst för att spela in med billiga prylar så behöver jag en dator, högtalare, hörlurar, ljudkort och mickar. Vill veta vad för ljudkort man kan få för en billig peng och jag vet inte vad allt är för nått som ni kunniga nämner. Det fattas säkert nåt så jag vore tacksam om ni skrev vad mer som behövs, och det ska vara billiga saker helst. Skicka gärna länkar till grejorna. Tack på förhand o tack för svaren. 😆
  11. Vad kan sakerna kosta då? Vill ha billiga saker helst till och börja med. 😄
  12. Spelar i ett hårdrocksband och vi vill gärna börja spela in våra egna låtar, så vad behöver man för prylar för att spela in? Vi vill spela in trummor, gitarr, bas och sång. Vore tacksam för svar. 😄
×
×
  • Skapa ny...