Jump to content
Annons

Zerath

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Zerath

  • Födelsedag 1990-01-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Jönköping
  • Intressen
    Snowboarding, skidor, musik, kampsport, fotboll mm.

Socialt

  • Skype
    jeff_90_@hotmail.com
  1. Fick detta kort av min farbror i dagen 🙂 nu undrar jag vad ni här på Studio forum tycker om detta kort, jag är ingen professionell artist på något sätt, bara gillar att göra musik!
  2. Ett program jag brukar använda när jag inte orkar stoppa i tusen olika cd-skivor för att starta ett spel eller program är Daemon Tools, det brukar funka för det mesta 😆
  3. Zerath

    Copyright

    Okej, tack för alla svaren 😆 nu känns det lite klarare i huvvet!
  4. Zerath

    Copyright

    okej, tack 😛 , men kostar det att vara medlem i det här musikerförbundet?
  5. Okej, får vänta på det svaret då 😛 , men det med att plugga in gitarren i line-in med en liten adapter funkar om man spelar in i ljudinspelaren ( hehe) men jag skulle gärna vilja kunna att spela in i cakewalk innan jag köpt min utrustning...
  6. Zerath

    Copyright

    tja, ser inget annat mer passande ställe för denna frågan så la den här. Om man gör en låt och spelar in den osv, hur funkar det med copyrighten då? Om jag skulle - säg lägga upp en låt här, skulle någon kunna ta den utan förvarning då och bli stenrik på den? 😛 Eller måste man gå till nåt speciellt ställe för att få copyright på sin låt?
  7. Hej, jag ska snart köpa inspelningsgrejer och råkar känna en person som har cakewalk guitar tracks pro. Jag har lite frågor om detta program då jag tänker införskaffa det: Klarar det av midi-ljud så som keyboard och ambience grejer? Hur konfigurerar man det så att man får fram något ljud? (Har haft problem med detta när jag testat det hos polaren) Går det att köra inspelning av gitarr till cakewalk med endast en adapter-plugg direkt i line-in? Hur står det sig till övriga program i musikvärlden 😛 Det var mina frågor.
  8. Zerath

    Hej

    Mitt namn är jeff och mina intressen är musik, snowboarding, skidor, kampsport, fotboll och lite annan skit 😛 , mina inspirationer inom musik är Linkin park, Papa roach, Poets of the fall, Vast, Muse och Velvet revolver. jag har reggat mig här för jag snart ska inhandla inspelningsutrustning och kan då behöva lite tips osv.
×
×
  • Skapa ny...