Jump to content
Annons

jros

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. TACK! Tyckte den lät underbart, ska kolla in den! Tack än en gång. You're the man
  2. Modulering, säger du? 😄 Måste vara en bra rackare då. Ser ut som det är en rör-förstärkare, då den både har Standby och On/Off-Switch. Du känner inte igen loggan? Hendrix ÄR den ende! 😏
  3. Någon som vet vad detta är för förstärkare? Främst märket. Det är ej en Marshall bluesbreaker, som det står bland tagsen. MVH Joakim
  4. Då kan jag alltså koppla in en Orange låda på 16ohm i min förstärkare? Är ingen höjdare på detta. ☺️ Ja Jag har dock läst på andra forum att ljudet blir mörkare och inte detsamma om det skulle matas med 16ohm?
  5. Då kan jag alltså koppla in en Orange låda på 16ohm i min förstärkare? Är ingen höjdare på detta. ☺️
  6. Ja, till Orange lådan. Förstärkaren har en 8ohms utgång nu till 12tummaren som sitter i combon. Tänkte man kan koppla ur den och fixa ett 16ohm jack på något sätt.
  7. Är det möjligt att få en 2x12 låda till 8 ohm, om den ursprungligen är 16ohm? (tänker på Orange 212 lådan, som är just 16 ohm. Celestion V30s i dom, allt jag vet.) Nej, inte utan att byta element då de troligtvis är 8 ohm /st (inte troligt att de är på 32 ohm). Ett annat val borde vara att fixa en 16ohm utgång på min förstärkare? Det är en Fender Blues Junior. Då kanske man måste byta transistor och sånt tjafs?
  8. Är det möjligt att få en 2x12 låda till 8 ohm, om den ursprungligen är 16ohm? (tänker på Orange 212 lådan, som är just 16 ohm. Celestion V30s i dom, allt jag vet.)
  9. Det är fast pris inom sin "serie", dvs Combo (för dig), Keyboard 61, Top etc. De har ju tom en svensk som svarar när man ringer dem, så då kan du ju höra om de har ritningar för Junioren. Men de har de säkert. Jo, ett stort plus för thomann. Dyra är dom inte heller. Ska slå en pling till dom imorgon och höra vad dom säger
  10. Nice! Det visste jag inte att man kunde. Tack för det. Är priset ett fast pris eller det är beroende på storlek?
  11. Hittade en del prylar på Claes Ohlsson. Tack för hjälpen. Jag tror plywood håller bättre än spånskivor. Läst att de flesta hardcases är gjorde av det. Lite dyrare men värt pengarna?
  12. Hej! Ska bygga ett case till min Blues Junior. Var kan jag hitta vinkellistor, Hörnskydd, vridlås, handtag och allt sådant för såna cases till billiga priser? Ljudia.se har en del, men ganska dyra tycker jag. Sen behöver jag också något dämpmaterial på insidan. Var hittar jag detta? MVH Joakim
  13. jros

    Förstärkare sönder!

    Hej! Köpte en trasig förstärkare av skolan för en femhundring. Lead 100 Mosfet heter den. Onoff knappen lyser inte när man startar den och det kommer inget ljud ur den. Vad kan problemet vara, går den att laga? tack på förhand!
  14. En fråga till - tar det mer på processorn att köra musiken genom Firewire?
×
×
  • Skapa ny...