Jump to content
Annons

blom90

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. blom90

    PA + Mac Book

    Hej, Ska försöka formulera mig på ett någorlunda förståeligt vis. Är totalt nybörjare på allt som har med ljud att göra, så ni får ursäkta min okunnighet... Jag har en mixer av modellen: Behringer Xenyx X1204 USB som jag använder ihop med Garageband på min Mac Book Pro. Till mixern kopplar jag min gitarr och mikrofon. Har fått förfrågan om att spela på en fest, därför undrar jag vilken ljudanläggning jag bör köpa till mixern för att få ut ljudet från garageband? När jag lirar hemma kopplar jag in mitt headset i mixern för att få medhörning. Så här låter det när jag spelar hemma: Det ljudet vill jag få ut genom en högtalare samtidigt som jag spelar. Förslag på billiga alternativ? Kommer spela som trubadur, så det krävs inga tyngre grejer.
  2. blom90

    Blue Yeti Pro

    Okej, tack för svaren! 🙂
  3. blom90

    Blue Yeti Pro

    Har aldrig spelat in tidigare, brukar man vilja spela in i steroe eller mono? Man ska inte ha bara en kabel, en adapter?
  4. blom90

    Blue Yeti Pro

    Har införhandlat en Blue Yeti Pro mikrofon till mitt nya Behringer X1204 USB-mixerbord. Nu till min fråga. Jag undrar vad jag behöver för xlr adapter till mikrofonen för att kunna koppla in den i mixerbordet? Här är kablarna som följde med till mikrofonen (behöver en adapter till xlr kablen): http://t2.gstatic.co...gf8GFCKybjoe0xg
×
×
  • Skapa ny...