Jump to content
Annons

Septima

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Just nu är det tänkt att det ska spelas in en massa metalcore, deathcore och liknande ! Har en hel del idéer/riff/låtar liggande, som bara väntar på att bli inspelade haha 😉. Så går det att spela in i Cubase om man inte har "lust" att använda Ableton Live programvaran?
  2. Tackar tackar alla för den information jag har fått, nu har jag dock uppdaterat huvudinlägget och undrar om den där Toneporten fungerar "bra", då jag varken behöver köpa POD eller nytt ljudkort. Men POD och nytt ljudkort (något av de som nämndes i svaren) kanske är att föredra?
  3. Jag hittade nånting som var lite mer intressant för mig än Pod:en då jag bara vill spela in, den här Line 6 Toneport UX2 ( http://www.thomann.de/se/line6_toneport_ux2.htm ) verkar ju bra? Då det Toneporten är ett ljudkort, så kopplar man bara in den till datorn med usb eller 😲 ?
  4. Hej allihopa, det här är min andra tråd på den här hemsidan och jag ska försöka göra mina frågor så kortfattade som möjligt (har använt sökfunktionen dessutom 😉). Jag har inget mixerboard eller liknande att spela in egen musik och min dator har inget super ljudkort, så därför frågar jag er om hjälp. 1. Går det att spela in till dator med en POD 2? 2. Isf, var kopplar man in den (gröna/rosa hålet, ljudingångarna), USB? 3. Om inte en POD 2 blir aktuell, lär väl den här fungera bra http://www.thomann.de/se/line6_toneport_ux2.htm? Sen så... Vill jag bara ursäkta för min enorma okunskap, låter som värsta fånet 😄! Tack på förhand!
  5. Btw gitarrsträngspaketet står det att det är gjort för baritong (0.12-0.52), men min gitarr är som sagt ingen baritongitarr .
  6. Hur går det sedan att byta tillbaks till 0.10 paket?
  7. Härligt det där med basen du =P. Och tack alla andra för tipsen. Nu till en till fråga, tror ni det fungerar att ha 0.12-0.52 strängar till en Epiphone Explorer Goth, eller måste man fila/borra och ha sig?
  8. Hej hej! Är rätt ny på det här forumet och hittar inte riktigt så bra. Ursäkta om jag lägger upp en tråd som redan finns, men det här är i nödfall. Ska börja spela i ett band som ska spela i D/Drop C, vilken tjocklek ska jag ha? Har precis köpt ett 011-0.49 paket, men vet inte om strängarna pallar med de här "stämningarna". Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...