Jump to content
Annons

pacmanpowerpill

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har en hagström swede som jag skulle vilja byta mickenarna på till mickar som lämpar sig bra för väldigt distat/ metal sound. Någon som har något förslag på väljudande mickar som passar? Inga aktiva mickar dock.
  2. Jag kör vanligtvis min pocketpod med adaptern jag köpte på classe.o för cirka 120 kr, funkar skitbra. När jag körde den på batterier i veckan så sattes den på och av hela tiden och en dag startade den inte alls, sen tryckte jag in adaptern och du funka det som vanligt.
  3. Nu sitter jag och väntar på min gitarr från thomman 😛. Blir det någon tull/skatt eller liknande man får betala utöver det man betalar thomann?
  4. Köpte en idag och jag är riktigt nöjd med tanke på priset. Det stod även en liten liten epiphone lp när man kom in i affären (4sound stockholm) som jag blev lite sugen på, som går under kategorin "gullig" http://www.epiphone.com/default.asp?Produc...;CollectionID=7
  5. oh tack så jättemycket 😠. Konstigt att jag aldrig lagt märke till någon sån förut. Om någon vill se så är det här han användet den i mitten av låten .
  6. Jag kollade på Nine Inch Nails live dvd:n All that it could have been och fick syn på att gitarristen Robin Finck andvänder en grej som får strängarna att låta genom med att lägga den på strängarna. En vild gissning är att det är en magnet eller öhm det kanske bara är en metallbit. Vilken n00b jag är. Någon som vet? Och i så fall vart kan jag få tag på en sån. Det är knappast något sånt här http://www.thomann.de/se/dunlop_925.htm eftersom han bara håller den emot väldigt länge och får det att låta. edit: det låter inte som att den får strängarna att svänga utan mer som den drar ut på ljudet. http://img222.imageshack.us/img222/1618/finkkkwa1.jpg
  7. I hear ya. Jag förstår precis vad du menar. Hjärnan bakom Nine Inch Nails (som jag för övrigt såg här om dagen) Trent Reznor snackade om hur man undviker det, i en intervju jag såg på nätet för ett tag sen. Ska länka om jag hittar. Men jag kommer ihåg att han sa att han försökte undvika att klippa för mycket och att inte rätta till alla "felen" från de inspelade spåren på datorn.. för att göra det enkelt; manipulera inte spåren för mycket teknisk väg eftersom det tar bort känslan. Nooo, det är vad han inte ska göra. Precis.
×
×
  • Skapa ny...