Jump to content
Annons

matte01

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har kollat lite mer, verkar hamna i prisklassen 9000 just nu. Har kollat främst på yamaha YDP 131 som verkar bra, någon som kanske har den? vet något om den eller finns det bättre alternativ? Var och testade några casio också men tyckte ljudet lät plastigt jämfört med yamaha.
  2. Tack för era svar. Nån tusenlapp mer spelar ingen roll för mig om kvaliten ökar, har tänkt att köpa något som ska hålla och användas länge. Behöver inte kunna bära med det, så antar att det hamnar under möbeltypen? Fast är inte jätteviktigt. Kommer mest spela med hörlurar så antar att inbyggda högtalare inte heller är ett måste. Jag kollade först lite på casio PX 700 men efter att ha läst på forumet verkar dom flesta avråda från casio. Kollade på Yamaha P70S, är det ett bättre alternativ isåfall? Någon som testat det?
  3. Hej. Planerar att köpa ett digitalpiano snart. Har för tillfället en gammal Casio WK-1600, med andra ord allt för elektroniskt ljud och för dålig känsla/lätta tagenter. Vill egentligen köpa ett riktigt piano men kan inte pga att jag bor i lägenhet och vill gärna ha MIDI. Jag letar efter ett digitalt piano som ska likna ett riktigt piano så mycket som möjligt i ljud och i känslighet hos tagenterna (tunga), så att man kan utvecklas i sitt pianospelande, jag vet att inget slår ett riktigt piano men man kanske kan komma i närheten. Extra ljud och finesser tycker jag bara är jobbigt så vill ha så "rent" som möjligt. Tänkte mig i prisklassen runt 7000kr. Någon som har tips, erfarenheter, vilka märken som rekommenderas osv? Alla svar uppskattas, är egentligen trummis så är helt newbie när det gäller att handla klaviatur. /matte
×
×
  • Skapa ny...