Jump to content
Annons

cbr

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har köpt och fått Fruity loops samt köpt VST plugin Vanguard och reFX nexus. Det jag undrar är vart kan man köpa en bra vst plugin med sköna gitarrljud? (fel skrivning kanske?) Hoppas ni förstår
  2. Vad behöver man för effekter för göra bra techno/dance? Väl i vanguard och nexus, vad ska man ändra för att få till ett bra sound?
  3. Som sagt förut 😉 Tack så mycket för tipsen, ska försöka leta upp alternativen ni föreslog och se vad det är för pris på allihopa.
  4. Vad för typ av Klaviatur ska man köpa som passar bra till fruity loops? rätt billig och bra?
  5. Tacksam för snabba svar! Vart kan man eventuellt köpa en billig och bra klaviatur? Jag har: 2,1 ghz 2048 mb ddram GeForce 7600GT 512 ddr2 + Ett mycket bra inbyggt ljudkort men funderar på att köpa ett nytt) Tips på ett bra ljudkort?
  6. Hej! Jag vet inte ens om det rätt kategori jag skriver tråden i. 1.Jag tänkte höra vad man behöver för program för att göra techno/dance musik(radioseven låtar)? Är fruity loops bra eller ska jag använda cubase? 2. Vilka VST plugins ska man använda? 3. Behöver jag en Klaviatur för det? Jag är nybörjare så var lite schysst 😲 Tacksam för alla svar!
×
×
  • Skapa ny...