Jump to content
Annons

blackDog

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. blackDog

    EMG o DUNCAN

    Som titeln lyder så har jag tänkt att på min gibson SG, byta utt mickarna mot en EMG 81 i stallet ock en Seymore duncan alnico II pro vid halsen. Jag hadde tänkta att göra så för jag gillar att spela thrash, men vill inte enbart ha emg ljudet utan även ett lite mera rock/blues ljud sån duncan micken bjuder på . SÅ är det helt knäppt att blanda en aktiv emg med en alnico II pro, ja har bara en gitarr så det är därför jag vill blanda dem.
  2. Hej ... behöver hjälp med att hitta ett program till datorn /windows xp/ som man kan ändra volymen på basen, eller trumm spåret. Om det finns något sådant program som fungerar med mp3 eller andra vanliga ljud filer vill jag gärna vet.
  3. Kommer nog att bli en Mexico, hittaden en väldigt härlig svart, med inte allt för mycket slitage, som även passar in i min budget. " tacksam för alla svar".
  4. blackDog

    Fender ?Mexico?

    Har tänkt och köpa en fender stratocaster, min budget ligger på 4000kr, så min fråga är ska jag leta efter en mexico eller USA. dem usa ja har hittat under 4000 är väldigt slita, medans man får en ganska fräsh mexico för samma pengar. ? så vad är bäst och välja om man tänker på kvalite o sånt.
  5. det beror på hur stora krav du har på ditt instrument men ja tror det är bäst o gå och testa några gitarrer så man får en egen uppfattning om hur dem låter och så, alla spelar juh olika, så samma gitarr som jag tycker funkar till punk kanske du tycker är värdelös
×
×
  • Skapa ny...