Jump to content
Annons

attticus

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om attticus

  • Födelsedag 1992-07-27

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Buckarby

Socialt

  • Skype
    suzuki_929@hotmail.com
  1. attticus

    passar micken?

    Hej. tänkte byta mick på en gitarr som heter "supreme black devil" http://www.musikborsen.se/frameset.aspx?id...190903&fm=1 en sån, och undrar om seymour duncan invader sh8 passar, http://www.music123.com/Seymour-Duncan-SH-...127400.Music123. kommer det bli bra ljud i den då? spelar mest punk/rock, och är det svårt att byta mick?
  2. Nice! 😉 jag vill helst ha en strata för att jag tycker att dom e så jävla sköna att spela på och är så snygga:P men de är bara mickarna som är fel. gillar att köra med mycket dist (lirar mest punk/rock) och gör man de med en fender så blir de så mycket brus så därför undrar jag om de är utfräst i en strata så att de går att sätta i en seymour duncan invader i den, också funderar jag på att ta bort micken i middle position eller va de heter för att jag tycker att den är i vägen när man spelar:P
  3. attticus

    Fender

    kan man sätta i en Seymour Duncan Pickup SH8b Invader på en Classic 60´s Stratocaster? är de uppfräst i gitarren så att man kan sätta i humbucker?
  4. stratocaster mexico då? passar dom bättre?
  5. attticus

    FENDER = PunK?

    tjena Är de uppfräst i en fender stratocaster 60´s så att man kan sätta i humbucker? eller lär man fräsa upp ett större hål själv så att en humbucker ska få plats? hade tänkt mig nåt sånt här http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList Kommentera 😆
  6. ok 😆 låter perfekt! hur lång tid tar det att få hem gitarren?
  7. attticus

    fender 60´s

    http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....StandardCatalog Tjena såg denna Fender Classic 60´s Stratocaster Och blev sjukt kär i den så jag undrar har den skön hals( vill inte ha tjock hals) samt är mickarna bra på den? skön att spela på ? var går frakten på ungefär? Är Musicstore ett bra ställe att handla på ? 😕 Kan man sätta in Seymour-Duncan Invader mickar på gitarren? eller måste man fräsa upp gitarren då?
  8. attticus

    Fender

    Är det nån som kan räkna ut hur mkt den här gitarren kostar i svenska pengar? http://www.dolphinmusic.co.uk/page/shop/fl...roduct_id/10767 sammt vad frakten går på, skulle va sjyst om nån kunde göra de för jag kan inte sånt där 🙂
  9. attticus

    Fender

    Funderar mest på en Begagnad mexico strata för Ca 4000kr kan man få nå bra på de priset?
  10. attticus

    Fender

    Tja Vad är det egentligen för skillnad på Fender Stratocaster, Mexico, Japan, USA, och American? Har sett att de är väldigt olika pris på dem, Funderar på att köpa en Mexico strata.
  11. är Fender Stratocaster Mexico en bra gitarr orginal för Punk/Rock? kan man köra med mycket dist utan att de blir grötigt, Te,x när man kör ett solo?
  12. Såg denna Mexico strata och såg att den hade hot rails mickar- http://www.blocket.se/vi/11660264.htm?ca=9_s är det bra mickar? bra för punk?
  13. Om jag köper en Fender Stratocaster mexico, kommer Seymour Duncan Invader mickarna passa då? ifall att jag skulle tröttna på orginal mickarna:P
  14. kommer de att bli bra ljud i gitarren och så då? vill inte att de ska bli grötigt, har en blackdevil nu av märket roland som kostade 3000kr och på den är ljudet grötigt som faan.
×
×
  • Skapa ny...