Jump to content
Annons

FaluFluff

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, då får det nog bli ett 1616. Om ingen har nåt helt annat förslag kanske? =) En kanske dum fråga, firewireporten på 1820 går ju att använda till exempelvis hdd. Men kan denna också användas för att kommunicera med dator genom firewirekabel, så att kortet då blir ett externt firekort?
  2. Tack för de snabba svaren! Men kan man säga att 1616 är "lika bra" om man bortser från antalet in- och utgångar? Förlorar man något på detta nyare kort förutom antalet?
  3. E-MU 1820 vs. E-MU 1616 PCI Vad är skilladen rent praktiskt mellan dessa två kort? Det första är äldre förstår jag, och båda kostar lika mycket. Vilket är bäst, och varför? Tack för hjälpen!
  4. Som sagt av föregående talare, Sidechain finns bara på Ducker i Logic Express. MEN! Det finns ännu en twist. Sidechain på Duckern funkar bara när den ligger på en bus. 😕 Ah, tack! Det var detta jag ville höra. Nu har jag fått ordning på grejerna!
  5. Jag fattar fortfarande inte. Förr fanns det väl en knapp på kompressorn som hette "Sidechain"?
  6. Nu är jag jättelost. HUR sidechainar man i Logic Express 7.2 ? =) Går det verkligen inte?
  7. Alltså, om det ska komma ljud från synthen så ska du ha Local On. Om du ska skicka MIDI från synthen så spelar det ingen roll oftast.
  8. Skapa två monospår istället för stereospår så ska det nog lösa sig.
  9. Det låter ju jättebra. Jag blir nog inte besviken. En annan fråga som hör lite till ämnet: Jag har firewire i min macbook där jag ska använda ljudkortet. Pappa däremot, har en PC-laptop utan firewire. Om han använder ett PCMCIA-kort och får Firewireportar därigenom, hur mycket i prestanda förlorar han då? Är det helt onödigt att ens lägga energi på att prova?
  10. Så om man ser det såhär, mitt Audiophile 2496 presterar ca 6ms vid 44.1 kHz. Kan jag se det som att jag då kan få samma, till och med lägre, latency med ett AP Firewire?
  11. Vill gärna ha fördröjning i ms om det är möjligt.
  12. Tja! Jag ska ha ett sådant kort. Jag skulle vilja veta vad den har för latencyvärden under både OSX och WinXP. Nu beror ju detta lite på datorn också, men hur låga värden är möjligt? Vill gärna veta MIDI-prestandan också. Tacktack för hjälpen!
×
×
  • Skapa ny...