Jump to content
Annons

kris191686

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Du kanske till och med skulle kolla om dina ingångar har inbyggd DI (det var därför jag sa att du skulle kolla manualen) ? Håller med spaceman, skaffa en shysst preamp anpassad för gura Ja nu har jag fått igång den.. Jag hade inte bytt på input signalerna och så visste jag inte hur jag skulle adda en track som gitarren spelade på.. Men nu funkar det jätte bra:) Nu funkar allt 🙂 Jag ska testa att mica upp min marshall så blir det lite mer tryck i ljudet på datorn;) âr det nån som har några bra tips om vad man kan göra på både sequel och cubase LE för att öka sina kunnskaper lite:P hehe Tackar för era svar... Och keep on rockin:) Nöta, testa, leka, läsa, lyssna, nöta, testa,leka, läsa,lyssna Hehe ja det är ett bra tips.. Den som går vilse hittar alltid dom nya vägarna;)
  2. Du kanske till och med skulle kolla om dina ingångar har inbyggd DI (det var därför jag sa att du skulle kolla manualen) ? Håller med spaceman, skaffa en shysst preamp anpassad för gura Ja nu har jag fått igång den.. Jag hade inte bytt på input signalerna och så visste jag inte hur jag skulle adda en track som gitarren spelade på.. Men nu funkar det jätte bra:) Nu funkar allt 🙂 Jag ska testa att mica upp min marshall så blir det lite mer tryck i ljudet på datorn;) âr det nån som har några bra tips om vad man kan göra på både sequel och cubase LE för att öka sina kunnskaper lite:P hehe Tackar för era svar... Och keep on rockin:)
  3. Ok.. Tackar för svar:) Jag har en elgitarr men har problem med att få ljudet in i datorn.. Jag har ändrat ingången till input 1 (där jag kopplade in gitarren) På utgående port har jag bytt till ljudortet som er innbyggt i datorn.. Men jag får varken ljud ut ur högtalarna eller utslag på Cubase mixen.. Så jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt....???
  4. Jag har en firefly 302 som är kopplad till datorn genom firewire.. jag har ett program på datorn som heter sequel.. Men problemet är hur får man inn gitarr ljudet till datorn?? Jag är inte så erfaren när det gäller sånt här så all hjälp vore bra att få😆....
×
×
  • Skapa ny...