Jump to content
Annons

sander1se

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om sander1se

  • Födelsedag 1960-12-20

Om mig

  1. Håller faktiskt med dig Anarchos Du ber om nåt snällt och det var kul att läsa dina beskrivningar - å så får du några svar som kanske istället menar att du kan inte var seriös. Förmodligen tycker de andra att du begär något som tar tid - alla letar efter sound och idéer. Mycket av dagens ihopslängda melodier består av ett letande som aldrig tar slut - vi har för många val. Att vi sedan skall hjälpa någon annan med sina coola idéer - det är nog där som de flesta av oss inte orkar. (tänk om DU får en hit?) Sander 😲 www.sanderochgander.se
  2. Bara för cubase 4 eller? Bara Steinberg Cubase v3 och v4 😆
  3. Välkommen till "Dataåldern"! Jag förmodar att från"Logic" till "Cubase hade orsakat samma dilemma? Stefan - "som inte orkar byta" Skämt åsido, men är det inte så att alla experterna vill ha .wav-filer att jobba med (bl.a pga processorkraft) så om du hade mixat "proffsigt" på Cubase - så hade du ändå behövt göra alla bouncningarna? Stefan - "som inte alltid orkar bounca han heller"
  4. Välkommen till "Dataåldern"! Jag förmodar att från"Logic" till "Cubase hade orsakat samma dilemma? Stefan - "som inte orkar byta"
×
×
  • Skapa ny...