Jump to content
Annons

Cosmonaque

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej kara vanner. Pro Tools nyligen installerat, LE pa en Macbook av ny variant. Pluggarna man far till Digi002an exempel Amplitude. Allt ar installerat dar den sjalv valjer att lagga det. Library bla bla.. Hittar inte pluggarna i Pro Tools som sagt. Nagon med tips och forslag? Mvh > Fredrik
  2. Mycket riktigt min van. Den gor lite egna uppdateringar som heter System Firmware nu. Ska se vad som hander nu. Men monstret ar igang. ITS ALIVE!!!!!111 😠 Tack!
  3. Cosmonaque

    Trummor

    www.drummersunited.se
  4. Jag fick Digin med bade 6.9 och 7.0 Nystade fram nu att det verkar kravas 7.1.1 for att kora mot Digi002. Testar efter jobbet idag. Tack for tipset, kanske ar det losningen!
  5. Yes. har provat bade och. Ingen skillnad. Forsoker grava fram information pa Digidesigns hemsida, som n00b ar det ratt mycket information pa hemsidan.
  6. Hej gott folk, ny pa stallet, ber om ursakt for engelskt tangentbord. Har en liten fraga, lyckades inte hitta svaret med sokfunktionen, hoppas ni kan hjalpa mig. Skaffade mig en Macbook och en Digi002 i hopp om att kunna spela in. Installerade Pro Tools LE direkt pa burken och problemet som hander ar att varje gang jag startar LE sa far jag upp en ruta som sager att jag maste starta om datorn, detta hander varje gang och jag har ingen aning om varfor. Jag kommer alltsa inte in i programmet, har inte lyckats alls och har inte ens kunnat kora serial eller nagot, star helt utanfor sa att saga. Jag har gjort i princip all konfiguration som Pro Tools anser behovs for basta prestanda om det ar till nagon hjalp, det enda jag hoppat over ar att jag kor LE pa systemdisken. Jag har inte kunskap att partitionera i Mac an. Jag betvivlar att det skulle vara orsaken? Hoppas ni kan hjalpa mig Mvh Fredrik
×
×
  • Skapa ny...