Jump to content
Annons

Harkel

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jo de e de ju! men jag tycker det värkar krongligt.. använder cubase till MIDI bara.. 🙂
  2. Men om vi skulle ta och hålla oss till ämnet tack? 😛)))))
  3. om jag ändå ska editera inspelningen i ett tex wavelab kan man väll lika gärna spela in där? resurserna på datorn är inge problem!... Bara trycka på rec knappen och spela in, inte krongligare än så.. Ville bara veta om någon visste hur man gör för att få inspelningen i wavelab att börja samtidigt som jag trycker på play i cubase!! Om man spelar in i Cubase börjar väll antagligen inspelningen där låten börjar men endå lixom... prefer ljudediteringsprogram av nån lustig anledning.. 😛
  4. mja kanske det! datorer irriterar mig faktiskt, fattar inte så mycket... e det svårt att göra en inspelning i cubase lr vad? =)
  5. jo såklart man lyssnar på det man gör 😉 ... men när man klipper,editerar och loopar osv måste man ju se vad man sysslar med, eller iaf jag skulle inte klara av det utan ögon..? du hade ju sjyssta svar på den här diskutionens topic? hehe 🙂
  6. varför är det enklare? tycker man får en skön syn på waven i waveprogramen.. specielt cool edit.. spelar in digitalt från ett mixerbord!! vill ha en exakt start på wav-filen så det blir skönare att proppa in den i samplern sen för "re-mix"!!
  7. Hej, jag skulle vilja att inspelningen startas automatiskt i WaveLab eller whatever exakt när jag trycker på playknappen och musiken startas i Cubase... Är detta möjligt? Så att inspelningen i börjar exakt vid första trumslaget.(dvs om låten börjar med trummor=))
×
×
  • Skapa ny...