Jump to content
Annons

ollemannen

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det beror på hur seriöst du ska spela!, är det bara lite lördags klink så är det ju epiphonen, seriösare så är det BH, Sen blir det WIND, och sen det hur stor plånboken är.
  2. i en 4sound tidning men tyvär så var det en kampanj dom hade förra året! men jag tycker att lägga på en tusing och få en windsor, den är ju acdc och du behörver inte bias justera den när du byter rör+ att den har stereo högtalar simulator så att när du vill spela in så kan du göra det i "stereo" utan någon mick om rummet inte är bra. men under 3 då är det blackheraten som gäller enligt mig!
  3. i en 4sound tidning men tyvär så var det en kampanj dom hade förra året! men jag tycker att lägga på en tusing och få en windsor, den är ju acdc och du behörver inte bias justera den när du byter rör+ att den har stereo högtalar simulator så att när du vill spela in så kan du göra det i "stereo" utan någon mick om rummet inte är bra.
  4. Har du testat den? Själv tycker jag den låter tråkigt och tun, men om du gillar den tycker jag helt klart att du ska köpa den! Om man kollar på vissa demon på youtube som den här...http://www.youtube.com/watch?v=J2SevUeXJgw&feature=related Där tycker jag att den bra!, men med vetenskapen om att dom har kopplat in micken i en mick preamp för 10 papp så blir jag inte lika övertygad. Nej, har inte testat. Och det är väl en sak man bör göra innan man bestämmer sig =) ok. Man tycker ju att Marshall bör lämpa sig bäst för "ac/dc-ljud", iom att dom använder sig av sånna. Men ja, jag vet inte... Det ända sättet att få veta är väl att man provspelar dom, som sagt. När du provspela marshallen, var det så att ju hårdare man slog an strängarna, desto mer overdriva den? Njae det är nästan bara rörstärkare som reagerar så som du skrev, men testa voxen, den har bra ljud! men kolla in peavey windsor med, den är ju med rör, sen finns ju valveking combon för 3000, den är redigt prisvärd! Den funkar bra mycket bättre en marshall mgfx, även om AC/DC kör med dom. Tja eller snarare använder dom marshall toppar för 15000 papp. Så mina förslag är Vox, Tiny terror, windsor och valveking. Alla dom tycker jag är prisvärda! Men om du vill att stärkaren ska reagera bra på om du spelar hårt eller låst så är det valveking,windsor som jag tycker hellst windsor om det är AC/DC du vill spela!
  5. Har du testat den? Själv tycker jag den låter tråkigt och tun, men om du gillar den tycker jag helt klart att du ska köpa den! Om man kollar på vissa demon på youtube som den här...http://www.youtube.com/watch?v=J2SevUeXJgw&feature=related Där tycker jag att den bra!, men med vetenskapen om att dom har kopplat in micken i en mick preamp för 10 papp så blir jag inte lika övertygad.
  6. Efter att ha kollat på videon så gillar jag den skarpt. Men det är ju bara det att den kostar 7 000 (iaf på musikbörsen) och det är mer än vad jag kan lägga ut. Ok. Marshall HDFX har jag aldrig hört talas om. Vet du något om Marshall MGFX? Skrev fel igen! Jag menar förstås Marshall mgfx
  7. Efter att ha kollat på videon så gillar jag den skarpt. Men det är ju bara det att den kostar 7 000 (iaf på musikbörsen) och det är mer än vad jag kan lägga ut. Ok. Marshall HDFX har jag aldrig hört talas om. Vet du något om Marshall MGFX? Oj! förlåt! Jag kollade visst bara priset på toppen. Men en annan Bra som jag kan rekomendera för din budget så är det antigen Peavey valveking eller Peavey windsor. Den som är mest AC/DC är ju Peavey windsor, kolla här combon kostar 3500 kr tror jag. Den har ju åckså så att du kan dra på fullt i förstegen och sen dra ner utljudet. Glömm inte att alltid testa stärkaren själv, så att man hör hur den låter på "riktigt" youtube är en helt annan sak. Vox:en i all ära! men den är ju inte fullrör, och så låter den inte alls lika bra i mitt tycke.
  8. Köp inte en Marshall HDFX! för satan! Marshall hdfx är ingen bra förstärkare både vad det gäller kvalitets mässigt och ljudmässigt! Jag testade den en gång i tiden och mitt intryck var: Den säljer på märket! Jag tycker du ska kolla in Bugera på musik börsen! Jävligt prisvärda, och så är den ju med rör! Kolla denna videon! tyvärr är han som spelar inte så bra men du hör hur stärkaren låter! 😄 Själv måste jag säga att jag gillar den skarpt!, både pris/ljudmässigt. Det allra bästa med den är att du har en Master ratt, den gör så att du kan köra försteget på fullt som Angus young men utvolymen kan du själv kontrollera utan att ändra den krispiga disten från försteget.
  9. Hej! jag vill ha ett seq program som kommer med mjukvaru instrument/effekter eq limiter.... och loopar som lämpar sig för rock/ orkester trumma bas..... kanske ni kan rekomendera ett bra ljud bibliotek?? eller loop plugg. Jag har tittat och blivit lite intresserad av Cakewalk guitartracks pro cubase studio 4 vilket föredrar ni/ varför
  10. Hej I denna tråden tycker jag att man ska få ladda upp låtar ev film musik som man har gjort i reason då kan alla bedömma och säga sitt tycke kanske lite mycket diskant?? få gärna in nån låt eller stycke! 😮
  11. Hej! Jag har haft ett sånt problem! och lämmnade inn den till da data i växjö! (riktiga snillen)! iallafall så sa dom att när det blir hackigt ljud eller brummigt så beror det på ramet tex när du startar din data så startas inte bara datan utom webbkamera och massa onödiga saker ooch det belastar datan dåm gjorde en hårdvaru profil till mig , tror jag det heter och när det r musikskapande så väljer man musik och allt annat standard om du inte förstår ring till dom eller mejla www.dadata.se <jag har åckså ett problem med ljudkortet när jag kopplar in min mick en tsm m58 så hörs det ingenting och då går jag inn i kontrollpanelen/ljud och trycker vloym på röstinspelning men då kan man bara bocka wave syntheiser cdspelarenvad kan det va för fel!!!??????
×
×
  • Skapa ny...