Jump to content
Annons

Cyberguran

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Cyberguran

  • Födelsedag 1965-03-20

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  • Intressen
    MUSIC
  1. Tackar igen! 😎 Nu ska jag följa upp era tips, så återkommer jag sen...
  2. OJ - VILKEN RESPONS!!! :-) Är vi en enda stooor lycklig familj? ;-) Sälja? Vet inte! Får väl inget för de gamla relikerna ändå? Har högar med gammal skit och 10-20 mikrofoner, men har ändå tänkt att köpa en ny riktig bra sångmikrofon. Mixer har jag en 16-kanals, men den är inte så avancerad... Jag har tänkt att använda hemstudion för att få in mina idéer i datorn. Så det är de svarta och vita som ska spelas in och lite sång. Gitarrer och andra instrument får jag försöka att simulera tills det är dags att gå in i en riktig studio... Jag är ute efter: Logic??? eller ProTools??? en bra sångmikrofon. ett klaviatur med pianokänsla och 88 tangenter. riktigt bra lurar (istället för monitorer???) en kompressor Och säkert massa annat som jag upptäcker efter hand... Tack för svaren!!!
  3. Kör iMac G5 1.8 Ghz, 1GB, Panther, men jag ska inte uttala mig egentligen för jag har inte börjat på nytt igen... Någon som vet vad den duger till? Sist jag körde musik med dator (för en sisådär 100 år sen) så var det Atari som gällde! Måste ändå säga min mening. Jag trivs så förbannat bra i Mac-miljö sen 12 år. Har aldrig fått samma go'a vibbar med PC. På jobbet inom reklam har jag använt både Mac & PC. Men smaken är som baken och min bak är min bak! ;-)
  4. Heeej!!! Vill höra med er experter vad ni tycker att jag ska satsa på?! Är från Göteborg (40 år) och spelar klaviaturinstrument och har spelat med band i min ungdom med band alltifrån jazz till hårdrock, och säkert finns det här folk som jag känner från den gamla go'a tiden... Nu har jag tänkt att ta upp det här med musik igen... Så om ni hade massa gamla prylar och ville börja igen - vad skulle ni lägga pengarna på... Finns egna tankar, men jag vill höra ord från er experter... Jag har: Yamaha DX-7 Yamaha TX-7 Roland JX8-P E-MU E-max Korg nån wavestation i rackormat??? (är inte här just nu) OSC-ar Yamaha trummasin RX11??? (är inte här just nu) Roland M-160 (16-kanals mixer) Roland SDE-2500 (Echo) Boss CE-300 (SuperChorus) Yamaha Rev-7 (Reverb) Yamaha MJC-8 (Patch Bay) Yamaha PowerAmplifier P2150 (förstärkare) Celestion scenmonitorer (2 st) + diverse skräp hit och dit... Dyrt då, men knappast nu... Jag har en dator (iMac G5, processor: single 1,8 Ghz, arbetsminne 1 GB) Har tänkt att slänga ut 50.000 SEK - 100.000 SEK, så vad säger ni??? Har väl tänkt att kunna spela in ett antal demoalster hemma som låtskrivare... Är du duktig textförfattare? Hör av dig! Har redan klart med studioinspelning i Gbg... VÄLDIGT TACKSAM FÖR SYNPUNKTER!!! /CyberGuran
×
×
  • Skapa ny...