Jump to content
Annons

Wonkah

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Wonkah

  • Födelsedag 1988-02-04

Socialt

  • Skype
    bizkolay@hotmail.com
  1. Något stilrent bara som gör sig bra i en fräsch, nybyggd studio. Länkar uppskattas.
  2. Hej! Jag letar efter en snygg xlr-panel (typ stagebox, fast för studiobruk. tielines). Jag har letat runt lite men inte hittat någon snygg sådan. Någon som har sett/äger någon schysst sådan? den får gärna ha några telekontakter (balanserade) också. Tack på förhand! MVH, Wonkah.
  3. MacBook Pro, OsX & XP. MacBook, OsX. PC, Vista, stationär ggr 2.
  4. Hej! Jag har ett rme fireface 800 med tidskodsexpansionen. jag har en extern tidkodsgenerator som skickar LTC in i rme kortet. Jag undrar om det finns någon möjlighet att spela in ljud med tidskoden inbränd, eller om det finns någon lösning för det. Tack på förhand!
  5. Sjukt drygt att sitta och eftersynca flera 100 lines. Dessutom ska det levereras med tidskod så det smidigaste vore om det gjordes redan vid inspelning. Var kan man få tag på DV toolkit?
  6. Hej! Jag undrar om det finns något sätt att få Pro Tools LE att skriva in tidskod från en extern tidskodsgenerator vid inspelning. Jag använder PC. Generatorn jag har är kopplad till 2 tidskodskort (pci), en som sitter i filmburken och en som sitter i ljudburken. Finns det något sätt att få PT LE att bränna in tidskod redan vid inspelning? Är tacksam för all eventuell hjälp!
  7. Wonkah

    Waves?

    L2. använder den till allt. och låter alltid lika bra!
  8. Wonkah

    Ny Medlem

    hej alla glada forumtroll! Mitt namn är Samuel Tyskling och jag är 19 år. Är musiker och allmänt ljudintresserad. Har ni lite tid över får ni gärna svänga in på mitt ena bands hemsida och kanske rentav skriva något i gästboken. Witch Direction - Official
×
×
  • Skapa ny...