Jump to content
Annons

Traxtor

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Traxtor

  1. Det kanske bara beror på att vista suger 😄
  2. Hm okej! Jag har bara en användare på den här datorn och det borde väl vara admin om något inte är mycket lurt =) Jag köpte den här datorn som utställningsexemplar men har ju formaterat om den så det borde inte vara nåt skit kvar från affären. Jag provade att gå in på den där sidan men det verkar inte vara nån installationsfil till SET ACL downloaden. Tack för svaret!
  3. Tack för svaret! Ja det är den. Allt är inkopplat som det ska och lamporna lyser på kortet... Nåt som hände när jag skulle installera drivrutinerna var att det kom upp en dos-ruta och sen ett felmeddelande där det stod SET ACL slutade fungera.. men det gick att fortsätta ändå. Nån som vet vad det är för nåt?
  4. Hej, har suttit i flera timmar nu och snart behöver jag inte raka mig mer på pungen av allt hårslitande. Behöver seriös hjälp här! Mitt ljudkort fungerade ju med min gamla dator som hade XP som OS! Jag har Vista och det innebär att CD:n som följde med mitt externa ljudkort (firewire solo från M-Audio) ej har de drivrutiner som krävs för att kunna få ljudkortet kompatibelt med Windows Vista... Man skulle gå till tillverkarens hemsida www.m-audio.com och ladda ner de nya drivrutinerna och sedan installera. Jag har gjort det + att jag har installerat nyaste direktX (det står i manualen för ljudkortet att man minst ska ha directX9) 1-installerat directX 2-kört installationsfilen från m-audios hemsida (Firewire-sladden var ej inkopplad i datorn under tiden) 3-stängt av datorn 4-stoppat in sladden i datorn (4an, lilla munstycket för firewire) (enligt manualen ska man inte ha sladden inkopplad under installationen, utan sätta in den när datorn är avslagen och sen stoppa in den) 5-slagit på datorn 6-konstaterat att ingen liten ikon för solokortet finns i verktygsfältet nere till höger som det ska göra egentligen 7-gått in i startmenyn och startat en grej som heter FIREWIRE DEVICE ENABLER ----------->>>>>>>>>>>> det är här som jag blir tokig. man kör nån installationsfil och den installerar ytterligare några drivrutiner.. när man gör det står det "ta ut sladden innan du trycker på den här knappen": START (och så börjar allt installeras typ) Sen kommer det upp på samma lilla programruta: "sätt in sladden"" och tryck på ENABLE DEVICE Jaha, det har jag ju för helvete gjort flera gånger men det händer inget. Den bara står och tickar på men den hittar inget! däremot klickar det i datorn när jag stoppar in och ut sladden i firewireuttaget så det verkar ju inte vara glapp.,, Nån som vet vad jag ska göra?? Tack på förhand
  5. Ganska duktig tjej! Men kolla in den här snubben då =) http://www.youtube.com/watch?v=71CyqRiFohY
  6. Thanx mates! Ska kolla upp de där alternativen närmare. Ha det bra 😳
  7. Hallå! Jag har kommit på att jag har ganska mycket fritid och att det kanske borde vara bra att stimulera mig själv med att läsa lite teori bakom hur man egentligen kan få ut mer av Cubase SX3 och övrigt inom musikproduktion vad gäller bra mixing, mastering och sånt som inte jag har nån aning om. Är det någon som har nåt bra tips om böcker eller cd skivor som man kan köpa eller låna? det kanske finns gratis nånstans? Jag vill bli upplyst........ Godnatt // Victor
  8. Haha! Jag antar att ni har kämpat hårt med texten och att betydelsen är djupare än vad människan kan förstå. 😮 Själva låten i sig är ju fräsch och glad och mixen sitter som ett skott i kissemurr. Vad använder ni för synthar och vocoders?
×
×
  • Skapa ny...