Jump to content
Annons

gheman

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det är första fasen...fortsätter du så löper du risk att få det. Jag har det pga att jag har varit DJ och jag kan meddela att det suger! Man vänjer sig dock men visste jag det som jag vet idag så skulle jag ha använt öronproppar!!!
  2. Har hör V6:orna och blev mjuk...riktigt mjuk :-))) så jag lär ju inte bli besviken på 8:orna...
  3. Nu har jag varit och lyssnat.... och jag blir ju inte klok... 8020 låter vrålbra men när man testar lägre frekvenser så finns de bara inte där...en rätt lustig känsla... samma ljud som 8030 men utan låga basen. 8030 låter riktigt bra men 8040 fick mig. De lät ju helt otroligt bra.. så de är på första plats just nu....(och min plånbok gråter..) Så nu står jag i valet o kvalet mellan 8040 eller typ KRK V8 series 2.. Vad tror ni?
  4. Event? de fick rätt bra betyg... men är de bättre än 8030? /G
  5. Det var lixom det jag ville höra :-) Skulle ni föreslå några andra monitorer?
  6. Hej, Ska köpa monitorer till min hemmastudio och står mellan 8020 och 8030. Räcker 8020 eller ska man satsa på 8030. Eller kanske köpa 8020 och komplettera med sub senare? Eller kanske satsa på ett par beggade 1030? Kanske några andra som är bättre? /tack!
  7. Jag kommer nog inte att använda ProTools utan jag kommer köra Cubase på min PC och på Logic på MacBooken. Jag har hört rykten att Mboxen skall vara strulig med allt annat än just ProTools... Sen behöver jag 3 stereo ut, en in räcker... //G
  8. gheman

    M-audio eller Motu

    Hejsan Håller på att bygga en liten hemmastudio och är på jakt efter ett ljudkort. Jag behöver max en mic, 4 ut och en digital. Jag har kollat på M-audio Firewire 410 och Motu Ultralite. M-audion har ju ett par år på nacken och motuns nackdel är att den kostar en slant.... Om man tänker på ljudkvalitet....är det nån skillnad mellan dessa? Vilken ska jag ta? Finns det nån annat kort som är bättre lämpat? //Tack!!
×
×
  • Skapa ny...