Jump to content
Annons

Gubben i Kalmar

Medlem
  • Antal inlägg

    227
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Gubben i Kalmar

  • Födelsedag 1951-10-20

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Kalmar

Senaste profilbesökare

4 860 profilvisningar
  1. Näää jag har fibi mot Rylanders. Avatarn visar vår första "pippi" som skulle bli mycket förolämpad att bli kallad "undulat", för "undulat" är ju en "papegoja och djungelpajas". Nää avatarn är en fin herre, en fink, och skön-sångare, kanariefågel. Tyvärr har Hobbe, Biggles, Rasmus gått ut tiden och har sin sista vila under en sten på Öland. Vi vill inte heller betala 150 kr frakt. Men vi kollar upp om det ska köpas strängar och lite annat. Vi ska "hur eller hur" beställa flera stycken adaptrar......men hur många behöver Du? EDIT: Snavfel
  2. 🙂 Hur titta Du den, pressrec! Jag har sökt och letat på Thomann:s webb sid i timmar. 😳 Men Du har väl "magiska fingrar" 😎 Tusen tack för hjälpen!
  3. 🙂 Mikrofonhållar adapter var köper man de? Ja ni vet mikrofon hållaren har ju en gänga som är för stor för mikrofonstativet. Stativet tycks har en 3/8" gänga. Jag har kollat Thomann och musikbörsens webbsidor utan resultat. Det var en sådan adapter med hållaren när den var ny. Men den har slarvats bort. 😊 Var kan jag köpa en ny? Helst från någon webb butik!
  4. Tack debatt. Ska kolla upp stativet. Jag ska själv ha ett bättre notställ så det blir nog Thoman "hur eller hur".
  5. Det är nog sant...men du har ett pris på 1049 kr.....var då? Nä det måste vara 1149 på Thoman?!?
  6. Det blev en hel del att "smälta" detta. Men "til syvende og sidst" ska väll Zoddos säga sitt. LP Matador verkar han vara "körd på", ljust ek och guld-kromatering. Men dom tiger mönstrade, lite mörkare är ju urtjusiga.
  7. Men något som slog mig........storleken verkar vara en "kritisk parameter". Stora är dyrare och kan leverera djupare ljud....eller är jag ute i det blå?
  8. Jag/vi ska jämföra ljudproven och hoppas det är "äkta". Nu har vi lite mer att ta på.....och mycket bra att kunna bolla tankar, erfarenheter med andra som har "seglat förr". Nu har Zoddos lite och bita i!
  9. Men det ska tydligen inte vara kossan själv utan av ungen (kalvskinn). Jo jag skulle nog också vara noggrann med valet av skinn, om man har ett par trummor av "högre kvalité".
  10. Mycket snygga Bongos, debatt! 3komma3 lakan??? Men ska det vara bra så ska det. Vår budjet är ca: ett lakan! Jag spelar inte "bongo" själv......men är inte skin standard som strängar till guran? Eller låter Indisk kossa annorlunda mot sydamerikansk?
  11. 😄 Ett par "LP M201-AW BONGOS MATADOR" för 1150 Kr. Är det ett "bra val"? (på Thoman) Är det någon som har erfarenhet av detta "bongos"?
  12. 😄 "......,Latin Percussion är väl nån slags standard......" Tack för Din "input".
  13. Tack för länken helgoblad! Man är lite villrådig......men vad för fabrikat har gott rykte...eller marnads- ledande?
  14. 😄 Stackars Olsberg, han vet säkert inte vad som väntar honom på måndag. Men blir vi bara tillräckligt många så...... 😎 Vänligen Kalle och Gubben i Kalmar
  15. Kalle kom in till mig och undra om det inte gick att beställa fler Studio T-shirt:s. 🥰 Vad säger redaktören, dom gamla börjar bli urtvättade även om kvalitén är bra. Vänligen Gubben i Kalmar och grabben Kalle.
×
×
  • Skapa ny...