Jump to content
Annons

adaam

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om adaam

  • Födelsedag 1988-11-02

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    hjo
  1. adaam

    MIDI kabel

    Tjena. Det är så att jag sitter på en gammalt midi klaviatur men har ej kablar för att koppla in skiten. Jag kör med ett line6 Toneport UX2 som ljudkort (gitarr/sång) och vda jag vet så stödjer det inte midi. Går detta att lösa ? Finns det midikablar man kopplar in till datorn direkt t.ex usb. Isf vart kan jag beställa online? mvh adam
  2. Jag skulle också gärna vilja ha en 🙂 anton.sander@gmail.com
  3. adaam

    backing tracks

    haha. mjo jag ser att jag är mycket dålig på att formulera mig. Men, det jag vill göra är alltså att lägga in ett backingtrack (en färdig låt i princip, förutom gitarrdelen) och sedan spela in till denna låt, alltså så att jag tillslut får en färdig låt med gitarr i. Jag vet inte hur jag skall förklara mig annars.
  4. adaam

    backing tracks

    Se om jag förstår dig rätt, om du vill spela audio in i ableton då är det audio track som gäller mja. Spela in audio kan jag redan. Men jag vill lägga in ett backingtrack och spela in till den. Men kan ej lägga in något track. Jag kanske gör helt fel. Någon som vet hur jag ska gå till väga?
  5. adaam

    backing tracks

    Någon som vet om det är möjligt att spela in med backingtracks i ableton live (v. 6.10)? Isf hur? Kan lägga in midi spår och så men det kommer inget ljud när jag spelar upp.
  6. Tack för hjälpen allihopa! Det löste sig. Kan inte exakt säga hur jag gjorde men nu funkar det iaf.
  7. tjenare! Jag sitter o pillar lite i ableton live 6 här hemma. Använder en line6 Toneport Ux2 för att spela in både gitarr och sång, som jag kör genom gearbox. Det jag undrar är om det går att spela in två spår samtidigt, i detta fallet alltså gitarr och sång. Det går ju att välja "instrument/mic1" i gearbox så jag hör båda samtidigt, men ableton vill bara spela in gitarrljudet. Detta kanske inte är det bästa sättet ljudmässigt, men för mig känns det bättre att spela o sjunga samtidigt och inte göra var o ett för sig. tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...