Jump to content
Annons

the_carroll

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Så om du arbetar på ett företag som ljudlägger reklam så får du royalties för alla dina jobb eller? Jag tror att du får en engångsumma för utfört jobb.. Jag tycker att tävlingar är ett bra sätt att utmana sig själv på och att få prova sina talanger utan att behöva vara etablerad på marknaden.
  2. ville bara tipsa alla om en kul grej jag såg på FB.
  3. precis.. sorry om jag förklarar som en kratta.. hur gör jag det? dock ska det låta om audiospåret endast där jag håller tangenten nedtryckt..och på detta sätt skapa nåt slags konstigt/skönt ljud förhoppningsvis;)
  4. lådan är på rätt spår.. säg att jag har en distad gitarr som ett spår. nu vill jag att den ska spela bara på vissa ställen.. istället för att klippa i spåret och hålla på så skulle jag vilja styra det med ett midispår. ex att gitarren endast spelar där midi spelar. alltså det skulle vara ganska kul om man kunde göra det;)
  5. ja precis.. så det börjar där midin är ritad. how? 🙂
  6. går det att koppla ett midispår till ett audiospår så att det följer efter midispåret? kanske lite krångligt formulerat men. ljud kommer ut endast där midi spelar. o hur? det har ätit mig ganska länge;)
  7. måste man ha en köpt verison av cubase med sig i datorn??? 😳
  8. the_carroll

    ASIO4ALL

    är det nån som kör denna drivrutin? har ni haft problem med den eller funkar det som det ska? bytte till asio4all o gick fr 8ms till 6ms jämfört med m-audios egna drivrutin.. (256buffersize)
  9. haha.. kanske inte världens bästa presentation, sorry;) men att komma under 5ms skulle vara trevligt.
  10. tusen tack bone;)
  11. sorry.. visste inte vart jag skulle lägga den.. men jag postade den inte för att du skulle påpeka att jag lagt den fel utan för att jag behövde hjälp;)
  12. nå tips på optimering av dator/xp? kan ta det via mail. karol@ft.nu please help;)
  13. the_carroll

    latency sucks

    hallå. har haft huvudbryt med latency.. kör en duo core 1,83GHz och m-audio solo-ljudkort. 44.100hz upplösning med 265 samlpe size, men ligger på ca 8 milisekunder latency. vad bör man ligga på? och hur kan jag få ner latencyn?
×
×
  • Skapa ny...