Jump to content
Annons

Möllmark

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. hmmm, ja mitt första datorbygge som sagt... Jag ska testa att dra ur HD AUdio/Ac 97 sladden ur moderkortet då. Tack för hjälpen!
  2. Har precis köpt en ny burk och satt ihop den. Är den första dator jag satt ihop själv. Allt verkar fungera som det ska utom ljudet. Jag får inget ljud. Ljudkortet är ett ESI Juli@. Har två sladdar i chassi som jag är osäker på. Det står HD Audio på den ena och AC 97 på den andre. Vilken ska sitta i moderkortet ?(MSI P35 NEO-F) Har installerat senaste esi juli@ driver. Tack på förhand!
  3. Ska skaffa mig en ny inspelningsdator för runt 5000-7000:- Är några av dessa datorer lämpliga? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323786 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323787 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323200 Är Intel att föredra framför AMD? Eller är det hugget som stucket i dessa dagar? Vilket moderkort passar bra? Jag har ett ESI Juli@ som jag hade tänkt använda Tack på förhand!
  4. tack så mycket för hjälpen. nu fungerar det 🙂
  5. hur kollar jag det? är väldigt grön på detta område....
  6. Möllmark

    Latency problem

    Efter att jag formaterat om min hårddisk och installerat cubase sx på nytt får jag nu problem med latency. Trycker ner tangenten på midiklaviaturen (m-audio keystation 49-3) och ljudet spelas upp ca en sekund efter tryckningen. Klaviaturen är kopplad till datorn med usb. Ljudkortet är ett Juli@ Jag hade inte detta problem innan formateringen. Vad kan det bero på? Mkt tacksam för hjälp! / Perry
×
×
  • Skapa ny...