Jump to content
Annons

leafmonkey

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack så mycket =) ja, vispar skulle faktiskt passa mycket bättre, ska se om jag kan hitta några bra samples =)
  2. Ingen mer som vill kommentera?? 😆
  3. Detta är helt otroligt bra 😆 precis sån musik jag vill kunna göra ^^
  4. oh tack så mycket, 😉 jag ville göra en låt som får en att förnimma en behaglig känsla ^^
  5. hej, gillar öpnningen starkt!! riktigt skönt ljud, men när sången komemr in förstör det lite för mej tyvärr, men det är ju säkert en smakfråga. Skulle vara sjukt skönt och höra denna låt med en skön gitarrslinga i introt!!!
  6. hejsan, nu har jag iofs lyssnat i mina dåliga högtalare och kan inte uttrycka mej om mixningen osv, inte för att jag är speciellt duktig i det heller men =P jag tycker detta låter bra! riktigt skön stämmning av låten, och det känns iallfall som du har lagt ner mycket tid på den,. virveltrumman påminner mej lite om radioactivity virvlen, vilket inte är negativt =)
  7. LÅTNAMN: Ute ARTIST/GRUPP: Leafmonkey GENRE: Jazz/Piano LÅTLÄNGD: 0:54 KOMPOSITÖR: Leafmonkey PRODUCENT: Leafmonkey INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: Mp3 STORLEK: 1.26 MB STATUS: Skiss, inte färdig ännu =P LÅTLÄNK: Leafmonkey - Ute Hejsan igen! Här kommer ännu en låt från mej. Denna gång har jag försökt mej på att göra något jazzliknande och vill veta vad ni tycker! Leafmonkey___Ute.mp3
  8. Tack så väldigt mycket för all kritik!! =) Ja, kan hålla med om att basen är för framträdande nu när jag tänker efter, mer sub, är de det som behövs?? ang trummorna; är hihat-ljuden ok, eller ska jag mixa dom högre eller lägre? baskaggen är otroligt svår att få bra, har ni några tips på hur man kan få en riktigt fläskig kagge? ska dra ner reverbet på pianot ^^ haha jo det stämmer ju iofs med eurodance, men det är ju ändå samma stuk på denna låt liksom 😄
  9. hejsan! jag har lyssnat på båda dina versioner och jag säger som de andra redan sagt, det låter väldigt falskt. Men jag tycker ändå att man kan skymta en bra låt någonstans =) fixa till allt i rätt tonart så jävlar!
  10. LÅTNAMN: Tillbaka till Oslo ARTIST/GRUPP: Leafmonkey GENRE: 90s Eurodance LÅTLÄNGD: 5:31 KOMPOSITÖR: Leafmonkey PRODUCENT: Leafmonkey INSPELNINGSÅR: 2007 FORMAT: Mp3 STORLEK: 7.6 mb LÅTLÄNK:tillbaka till oslo Hejsan! Jag är helt ny på detta forum och har tittat omrking lite på demoavdelning. Verkar som detta är en bra sida om man vill få konstruktiv kritik på sina låtar så jag tänkte fläka upp en låt som jag har gjort =) Om låten då; jag gjorde denna för några veckor sedan och är relativt nöjd. Dock skulle jag tro att det är aningen för mycket reverb på pianot och att jag har komprimerat låten allt för hårt... Baskaggen är väl inte heller något att jubla över =( skall även tillägga att jag är ganska ny på det här med mixning och mastering och allt sånt, men jag behvöer all hjälp jag kan få och är mycket tacksam för kommentarer =)
×
×
  • Skapa ny...