Jump to content
Annons

SafeHouse

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About SafeHouse

 • Rank
  Nykomling
 1. Michael Jackson var en rätt fräck upplevelse. kan det vart 98. jag var inte gammal iaf, så jag minns knappt Inte för att jag gillar han längre, men han gillade säkert mig... Annars var Sweden Rock nu senast riktigt fräckt. Kanske inte kan räknas riktigt som koncert, men ändå
 2. Appropå det där med maskiner som skapar musik, klart att det finns Har en i klassen som programmerat fram en slumpgenerator som helt utav sig själv slumpar fram toner för gitarr, piano, och bas. Dessutom gör det trumkomp! Inte direkt fängslande musik kanske, det blir rätt osammanhängande och skumt, men ändå! Musik
 3. Carl B - Life Can Wait Edit 1: Oj såg nu att jag lyckades starta igång en 4 år gammal tråd, ledsen
 4. Haha jag håller med fett hårt, vilken skit!! och sångaren/sångerskan/det sedan. Vad är det för något? är det en Det, En kille eller Tjej
 5. SafeHouse

  2 frågor

  Tjenare folket. E ny med Cubase men har börjat komma igång efter 2 dagar iaf. Idag har jag laddat hem en väldigt massa gratissynthar och fått kläm på hur dessa funkar. Nu har jag börjat ladda ner lite Plugins i form av Reverb, Compressor, Delay...etc etc. Min fråga. Hur hittar Cubase de så att jag får upp de smidigt i fönstret där jag väljer effekter? Själva filen är en ".Dll" Vart lägger jag dom så Cubase hittar?
 6. Självklart. Men vad vill du jag skall göra? PÅ kortet finns ju inga rattar man ställer in Latencyn direkt. För att ta mig in innifrån vet jag inte hur jag gör. Jag fick med mig en skiva som installerade en "Patchmixer". Öppnar jag den så kopper en väl designad ruta upp som representerar alla kortets ingångar. Den visar signaler i respektive input. Trycker jag in en ton rör sig en stapel. Vilket ajg antar betyder att kortet svarar. Men latencyn?
 7. Kom igen nu gott folk! Jag har ett EMU 1820m ljudkort och Cubase SE 3. Rådet Cubasemanualen ger fattar jag inte ett skit av. Vore kul o veta hur jag får bort Latencyn
 8. Hur lägger jag till och väljer bland fler t.ex synthar? om jag installerar en, som funkar fint. Trycker upp "VST INstruments" och klickar på SLOT 1. Kommer synthnamnet automatiskt stå i rutan bland de redan "förprogrammerade" som följde med Cubase?
 9. Det som bekymrar mig är att midi-klaviaturen inte är kopplad via ljudkortet utan genom USB in till datorn då det är det enda sättet att ge klaviaturen ström (det medföljde ej nätaddapter). Rekomenderar du att jag ska köp en strömkabel för att sedan kunna använda midi-porten i vårat E-mu ljudkort eller spelar det ingen roll?
 10. Någon som vet hur man får bort latency (fördröjningen) i Cubase? Min vän har letat och letat men utan resultat. Någon? Behöver ett snabbt svar om så möjligt. (hittade trots letande inga svar på min fråga, rätta mig om jag har fel )
 11. förresten, någon som vet vart man köper sådana extra hyllor till den lite äldre Jerker (inte den som syns på bilden i länken som Neko postade). Den som jag och en annan nu köpt har nänligen bara den ordinarie bänkskivan samt en annan högst upp.
 12. Tack för hjälpen, blir nog en begagnad jerker då
 13. d e LCD-tv som gäller, då bilden kan bränna fast i en plasma-tv vid allt för många stillbilder. LCD-tv apparater e ju dock dyrare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.