Jump to content
Annons

henningway

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Japp, testar på sx2 nu också. Men saken är att skapar man ett stereospår, så brusar det bara, det ser liksom ut att fungera bara i ena högtalaren. Fats lyssnar man på musik så funkar det ju i båda! Det måste vara nån grej i cubase, jag hör det jag spelar lågt, med ett påliggande brus i andra panoreringen liksom. Minns att jag hade ett liknande problem för länge sen med ett gammalt cubase sx, men löste det genom att flippa på "stereo switch"...
  2. http://www.m-audio.com/index.php?do=suppor...2ea1eac1ee00eb2 En bra länk som viser hur du väljer Asio driver. Du har väl installerat drivers för kortet? japp, det har jag. Jag är bara löjligt okunnig, tack för länken men den behandlar cubase sx2 och det ser annorlunda ut än sx3. Nån som har nått liknande gällande sx3?
  3. Har ett problem, har installerat mitt cubase sx3 och har ett m-auido fast track ljudkort, har ingen direkt koll på grejorna när det gäller inställningar för input output hit och dit, blir inte klok på det. Jag hör bara i ena högtalaren ibland och annars brusar det bara, jag klickar och ändrar men vet ju inte vad jag sysslar med, hade cubase sx2 förrut så det ska funka. Kan inte någon bara förklara otroligt enkelt vad man ska göra i multimedia setupen eller vart det nu är, steg för steg för jag funderar på att köpa en digitalporta...
  4. Du menar att köra båda samtidigt då? och med vanlig menar du en typ kondensator? vad har du för tips isåfall?
  5. ah, jag vet att den är bra. Tänkte att den kanske inte var optimal för sång bara, men jag ska inte sälja den. Har en preamp, Alto mic tube. Är den nått att ha, är det en stor skillnad om jag skaffar en bättre? Du menar att md21 funkar till sång? eller funkar gör den ju, men det är ju ingen "sångmic" direkt.
  6. Har en gammal sennheiser md21, använder den till allt. Sång, akustisk gitarr, förstärkare, m.m. Är det smart? funderar på att skaffa en till mick, typ kondensator, för runt en tusenlapp, borde jag det? kommer det hjälpa mig och på vilket sätt?
×
×
  • Skapa ny...