Jump to content
Annons

saddox

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av saddox

  1. http://www.blocket.se/vi/15380969.htm?ca=11_s <-- Ball! http://www.youtube.com/watch?v=QATSzvGtEME <-- Ovanstående in action.. Annars är det ju som tidigare nämnt Hammond som gäller.
  2. saddox

    Roland SH-09

    Runt 4 papp om du hittar rätt köpare. Den är ju snarlik SH-101 i uppbyggnaden(minus sequencer), och har ett skönt ljud. Och SH-101 brukar ju gå för ca 4500 kr.. eller däromkring.
  3. Alla synthar älskar inte damm/smuts. Om du har tid osv.. gå tillbaka med den, de ordnar säkert det. Om inte: U-20 är byggd som en stridsvagn, så förbered dig på att skruva en del. Dokumentera på något sätt hur skruvarna sitter(digitalkamera, papper osv) så du får ihop den igen. Sen är det bara att studera hur kontakterna vid klaviaturet sitter och rengöra. CRC har några bra elektronikrengöringsmedel som brukar göra susen. Se bara till så allt är rent och fint innan du skruvar ihop igen. Men.. enklast är ju som överst här.. lämna in den så de får fixa den! Såg nu att du hade skruvat isär den. Det finns gott om kablar som kan trilla loss. Kan vara en idé att kolla dem.
×
×
  • Skapa ny...