Jump to content
Annons

0ve

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av 0ve

  1. för att jag ville ha ett hum om hur det skulle bli. helt värdelöst var det inte, som somliga trodde det skulle bli. så där hade ni fel. dock blev det inte så bra som jag hade hoppats på. men ändå bättre än inget.
  2. ja ni... har sattit upp skiten på en vägg nu. nån hit var det väl inte...ev att ljudet känns lite 'rundare' och behagligare... tänker nu på ljudet jag får in av grannen. så förbannat värdelöst m betonghus...
  3. vi får väl se, om några veckor. ju fler lager (av alla de slag) på väggen desto bättre. så resonerar jag.
  4. jag bor i ett betonghyreshus av dålig kvalitet. jag måste nog hålla med om att vissa ljud tycks 'söka sig uppåt'. visst låter det för jävligt från grannarna ovan...men ljuden därifrån verkar mest resultera åt det pipiga hållet = går att få bort med tex öronproppar eller egen musik. från lägenheterna under däremot. ojoj, här har vi bastoner. inte minst från grannar som inte ens bor direkt under mig utan snett nedanför. basljudet tycks söka sig uppåt och i sidled. pipiga ljud ner och basljud upp? här är det dålig självdragsventilation, om det har ett finger med i spelet.
  5. billigt! 5 meter för 139:- funderade på att klä väggarna med detta. materialet är hårt och plastigt. blupparna som är på är ca 4 mm i diameter. flipp eller flopp som ljudisolering? http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=254006 klicka på mattan för förstoring.
×
×
  • Skapa ny...