Jump to content
Annons

DonDampf

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaren. Testar att köpa ett Audiophile 2496!
  2. Det jag främst vill kunna göra är att arbeta med East West Quantum Leap-serien. Fungerar Audiophile 2496 för det ändamålet?
  3. Jag använder mest VST-plug-ins och dylik annan software när jag gör musik. Behöver jag ens ett dyrt ljudkort? Det är väl i regel om man använder live-instrument som man märker någon skillnad? Vad fyller ljudkortet för funktion egentligen? Har grymt dålig koll på det här. Hoppas någon kan upplysa mig!
  4. Hade tänkt bygga ihop en egen dator från lösa delar och undrar vilket ljudkort jag skall pula in. Vilket ljudkort rekommenderar ni om man ska jobba med East West Symphonic Orchestra och eventuellt andra East West-program? Max 2000 kr och ska gå att koppla via MIDI.
  5. Är det någon som vet vilket program Sommarkillen använder och vem det är? Såg någon artikel i SvD och tyckte att han hade lite annorlunda sound än de andra. Här är artikeln: http://www.svd.se/sommarplaga
  6. Ni har ett bra sound, även live verkar det som. Var inte där själv, tyvärr, men hade gärna kommit.
  7. DonDampf

    Mungiga?

    Har försökt leta fram en Mungige-VST-plugin ett bra tag nu, men utan lycka. Är det någon som känner till någon. (Mungiga = Jew's Harp på engelska)
  8. Är det möjligt att få över det man lullat ihop från pianoroll till notform, mer eller mindre redo för utskrift, med hjälp av FL Studio, någon plug-in eller något externt program? Tacksam för svar!
  9. DonDampf

    Patterns?

    Det blir bra hjärngympa när man kör allt i ett enda pattern. Det går också fortare att lägga in många variationer här och var än om man skulle sitta och peta med hundra olika patterns. 🙂 Piano-roll-troll för livet!
  10. Ja, för fan. Har inte hunnit höra än! 😆
×
×
  • Skapa ny...