Jump to content
Annons

Jockeee

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. nehepp.. fan va tröligt... aja, då kommer en följdfråga här. Finns det något liknande program som rekomenderas som är i samma anda som sequel, garageband å sånt som har stöd för vst-instrument?
  2. funderar på att "investera" i Steinberg Sequel för att jag vill ha ett lättanvänt inspelningsprogram utan en massa krimskrams. jag vill bara spela in min musik. Och nu är min fråga om det går att köra vst-instrument som groove agent å liknande i Sequel eller om det bara är massa loopar å skit... mvh jocke
  3. hur fasen kan du kalla dig god of guitars???! otakt och oväsen kan dina inspelningar beskrivas som.
  4. burnin sven: asså nu förstår inte jag 😄 ska jag ladda upp på nån annan sida or what? =)
  5. Burnin Sven: nu har jag fixat upp låten på ett bättre ställe.. http://www.purevolume.com/jockeee
  6. Jockeee

    trummprogram

    har länge använt mig av guitar pro när jag skriver trummor till mina låtar. men nu börjar jag bli allmänt trött på deras tråkiga midibibliotek. jag vet inte riktigt hur såna här drum-sequncers funkar.. men kan man skriva ett trummspår i guitarpro, exportera till midi, och sedan lägga in en sequencer å ändra drumkits å mixa å så? eller är jag helt ute å cyklar? finns de inga trummprogram som är uppbyggda som guitarpro? jag anser att gp's uppbyggnad för trummspår är genialiskt! om de nu är så att dessa sequencers funkar som jag tror och hoppas så, vad ska jag skaffa för program?
  7. btw så skulle jag vilja ha lite kritik/tips om själva produktionen å mixningen. vad som skulle kunna göras bättre å så. trummorna finns de för tillfället inte mycket jag kan göra åt. har bara tillgång till guitarpro's miditrummor.
  8. GodOfGuitars: tackar tackar =) jag influeras av allt som jag tycker är bra, det vill säga jävligt mycket. men mina största gitarrinfluenser är iaf Tommy Bolin, Paul Kossoff, Jimmy Page, Stevie Ray Vaughan och tidiga Eric Clapton.
  9. LÅTNAMN: The Twangy Telecaster Blues ARTIST/GRUPP: Jocke GENRE: electric blues LÅTLÄNGD: 1.32 KOMPOSITÖR: Jocke INSPELNINGSÅR: 2007 http://www.megaupload.com/se/?d=KLL1QLBO lyssna å njut eller nåt 😱
  10. Jockeee

    Digitalporta

    tack för bra beskrivningar. hursomhellst. jag är nybörjare på de här med inspelning och dylikt, och planerar inte att göra några proffsproduktioner.. Det jag ska använda den till är att pula med hemma och spela in mina låtidéer och lite små demos med polarna.. du tror inte de räcker med en billigare med 1gb då? det är väl bara att lägga över filerna på datorn om de skulle bli ont om plats...
  11. Jockeee

    Digitalporta

    jag är sugen på en digitalporta-studio eftersom de verkar smidiga och ganska lätthanterliga. jag orkar inte hålla på med jobbiga mjukvaror, plugins och dyra ljudkort.. så en digitalporta får de bli. Nu undrar jag lite grann vad de är man ska gå efter när man köper en porta. trummaskin är obligatoriskt i mitt fall då jag inte har tillgång till trummor. de skulle även vara trevligt om någon kunde reda ut begreppet med kanaler, spår och virtuella spår. hursomhellst så behöver jag köpråd. Min budget ligger på ca 3500:- Jag spelar gitarr/bas och lite klaviatur om det kan vara till någon hjälp. har kikat lite på ett par modeller: BOSS Br-600 http://www.roland.com/products/en/BR-600/specs.html Zoom Mrs-8 http://www.zoom.co.jp/english/products/mrs8/ Jag vill ha så mycket tips som möjligt.
  12. de där har jag också problem med. http://downloads.guitar-pro.com/gp5.1/GuitarPro_EN.pdf
  13. Jockeee

    Elgura på Jysk

    rusta säljer gitarrpaket för 795:- http://www.rusta.se/cproduct.asp?produkt=E...da+1&p=76550003 😆
  14. latency compensation? från början står de In: 32 samples Out: 32 samples de skrapar och tjuter även fast ökar dem.. Asio buffersize, vad är de?
  15. nu är latency-problemet löst. men programmet tjuter å skrapar utav bara helvete. beror de på dåligt ljudkort?
×
×
  • Skapa ny...