Jump to content
Annons

Petrus

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Intressen
    Musik

Socialt

  • Skype
    petrushall@hotmail.com
  1. Om inte Logic hittar nå filer iaf? Ställer in att den ska söka på extern HD men de hjälper inte, ser filerna m,m men den söker o söker och säger att den inte hittar några filer..
  2. Lyssna på dina låtar på din sida. Real nice! Du har inte lust o skicka nån låt som jag kan exprimentera med o mixa om till nån dance eller club låt???
  3. Du behöver inte experimentera om du gör som jag säger. Sampler (kontakt eller battery) + samplingar (vengeance sound eller vipzone) Ah får titta in de där med vengeance sound har sett de lite var stans men inte riktigt tittat så noga, och får kolla in vipzone osså.
  4. Jo de är lite lurigt det där, synten byggdes ju då när de va "häftigt" att exprimentera med ljud o så, man blir glad när man kan hitta syntar som har ett piano, stråkar riktiga trummor m m blir för mycke "ljud" ibland...
  5. Hej! Jo jag har testat lite gran med battery 2 och de låter faktiskt nice, och nexus älskar jag men på gott och ont, som du sa de låter kanske lite för mycke nexus ibland när man hittar fina ljud ;-)
  6. Tack för alla bra tips o råd, ja ska kolla lite närmare på era förslag så får vi se om jag lyckas komma fram till ngt som jag blir nöjd av. Har iaf testat Nexus och Vanguard och Discovery i synthväg och där kommer man långt. Men de är just trummorna som stoppar upp lite. Men jag får exprimentera lite... Tack!
  7. Nu har ja läst igenom nästan hela forumet om vst instrumenten och tillbehör. Men jag hittar inte så mycke om vst trummor som låter så bra som i Tiestos musik eller några andra coola Dj´s, jag har testat FL men jag orkar inte rewira FL med cubase BARA för att få de där riktigt sköna trummljudet som man hör på alla dans ställen. Jag har testat Drumazon men de är inte så jätte roliga ljud där med klart de bästa i vst än så länge som jag testat. Snälla de måste finnas mer lösningar, ja menar synthar finns de hur många miljoner som helst men just trummor som är de bland viktigaste. orkar inte hålla på o klippa i wave slingor. Och sen kan jag fråga en annan sak, Hur går en Dj eller annan club musiks producent till väga för att göra musik? Vad använder dom för instrument? Program? Effekter.. ja allt sånt som du hör i en dance/trance/techno..... låt.
  8. Helt ok, skit nice! Man fick jue massor av olika text alternativ i huvet när man lyssna på din låt...som man kunde ha addat för att få ut lite mer av låten. Va fick du trummorna ifrån?
  9. Tack för tipset, ska kolla in dina länkar, ska kolla ryggen med ;-)
  10. Tjenare alla musik freaks. Är de nån som kan hjälpa mig att få reda på hur man kan ställa in MIDI signalen så den går fortare i programet.... Altså när jag trycker ner en tangent på min MIDI synth så kommer ljudet från en av softwear syntharna sekunden efter, as jobbigt om man vill göra en melodi o de inte blir synkat... Jag har varit i alla menyerna men hittar inget om nån inställning så de blir helt synkat.. Har även Reason 3 och där kan man gå in och hitta responstiden på midi´n men cuabse borde väll ha liknande funktion, annars va kan felet va att de är fördröjning? Programet jag har är Cubase sx3 och MIDI pianot heter Novation Remote 25
×
×
  • Skapa ny...