Jump to content
Annons

"Tales From The Road"


wonderboy

Recommended Posts

Annons
denton (oregistrerad)

Kan berätta en historia med mitt coverband.

Vi hade fått en spelning i en håla som kallas Kolsva och stället Glade Kocken, ägaren ville att vi skulle vara där klockan 14:00 för soudcheck, då är krogen nästan halfull av fulla människor. När vi ställer in ljudet på baskaggen börjar dom att klappa i takt och vill gärna komma upp och sjunga lite i micarna, efter att ägaren kastat ut 2 personer så lungnar det ner sig lite grann och vi kan full borda soundchecket.

När vi ska gå på första gången så kommer det fram en riktigt packad männinska och säger att han har spelat med sven-invars på hutsfredsfestivalen och undrar nu om har får komma upp på scenen och framföra ett egenkomponerat bidrag, vi kommer med någon lam ursäkt och ber honom att återkomma. När vi sedan spelar "Bring it on home to me" så börjar en tant att gråta för att vi spelar så vackert. Mellan set 1 och set 2 så kommer stadens raggare in i lokalen en av dom tar en näve sallad ur sallads baren tar en tugga och slänger tebax resten. Andra settet gå över all förväntan med allsång och någon som skulle spela elvis låtar på kam, och sven-ingvars killen han hade då redan sommnat.

Vi blev efter spelningen erbjudna att spela på något som hette kolsva natta.

Trummisen var magsjuk och fick ha en hink bredvid trummsettet, folk spydde medas dom dansade, vi fick in en kvinligt fan i logen som hälde hela min after shave flaska över sig. När att var över och vi skulle börja packa ner vårn utrustning så började hala staden att slåss 7 polisbilar 2 piketer och 4 ambulaser som åkte skytteltrafik mellan Kolsav och Köping. Polisen kom fram till oss och udrade om vi kunnde vänta med att köra fram våran lilla lastbil tills dom hade fått bort det värsta.

Det här är bara en av dom saket som har hänt under åren som man har varit ute och spelat men jag håller på att sammafatta mina år som basist i ett coverband och tänkte göra en sida på nätet där man kan lästa och bandets bravader.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...