Jump to content
Annons

Seriös ung artist söker producent + studio


prototyp

Recommended Posts

Tjena.

Mitt namn är Douglas Lindqvist, är 17 år gammal och pluggar rap på fryshuset gymnasium. Nu tror ni förmodligen "åh ännu en rappare som tror sig ska bli något" men enligt mig själv kallar jag mig inte rapp artist utan jag försöker blanda både rapp och sång för att på något sätt få det att låta lite unikare än det vanliga, men det är inte lätt att få det att låta som ingen annan när man inte har en producent till hjälp så man kan hitta det speciella soundet. Som rubriken lyder så söker jag någon som möjligtvis kan vara intresserad utav ett samarbete gällande produktion. När jag säger produktion menar jag för det mesta "beatet"/bakgrunden, då jag har så länge jag kan minnas laddat ned beats från soundclick.com så nu känns det bara naturligt att övergå till att samarbeta med någon för jag satsar verkligen hel hjärtat på musiken och är väldigt seriös gällande skapandet av en låt t.ex, eller hela processen ochså för den delen och det verkligen är förjävligt på ren svenska att sitta och trycka runt på soundclick för att hitta något som man gillar men ändå redan blivit använt ett flertal andra gånger av andra artister. sen har man inte heller någon ensamrätt på detta beat om man inte betalar väldigt mycket, därför söker jag någon som har tid, satsar på musiken, är seriös och skulle kunna tänka sig samarbeta med en artist som mig.

Jag söker även en studio att spela in i inom stockholms området, jag har en hemma studio som är duglig men skulle allra helst vilja spela in i en riktig studio för att få det att låta så bra som möjligt. En skönare miljö ochså än att sitta hemma enligt mig.

Jag är ute efter soundet åt det mer konversiella hållet, Lazee är ett väldigt bra exempel om ni vill ha någon på engelska från sverige.

Newkid är ett bra exempel om ni vill lyssna på något svenskt.

Låt exempel svenskt: (NEWKID)http://open.spotify.com/track/57ctnLS3oMaDOAIWFFrrHE

http://open.spotify.com/track/2lcIabXcAraePwjGW4XmU1

http://open.spotify.com/track/3dfUSeKol9CtRT8VoXlMUZ

http://open.spotify.com/track/666VM74bYz7xn867ip1AaX

Låt exempel engelska: (LAZEE)

http://open.spotify.com/track/4VZJuZRw8nYlEGGr64aFyW

http://open.spotify.com/track/4bPosoxEAPwI462J6Ns6EN

http://open.spotify.com/track/31or2UugeefE9WRjC2cFD7

Jag gör allra helst musik på engelska men det svenska språket är inte heller ett problem för mig.

Eftersom jag är studerande så kan jag tyvärr inte ge någon ersättning utan det lär bli så att om man skulle tjäna något på någon låt så har man förhoppningsvis gjort upp en fair deal innan.

Inte heller för studio tid utan det är väl mer om någon otroligt snäll person har lust att hjälpa en som verkligen vill komma nånvart upp lite, kan alltid vara trevligt 🙂 ALLIHOPA HÖR AV ER! Minsta lilla fråga ni har så är det bara att höra av dig. Demos, bara bolla ett par ord, whatever you like!

Hoppas det finns några trevliga prickar där ute. Ljud exempel finns för ni vill ju såklart höra han ni ska göra musik med men det tar vi i en privat konversation om intresset finns.

Have a good day, Mvh Douglas Lindqvist

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Jag kan producera åt dig, bara som en grej att göra när dagarna blir långa och tråkiga! Helt gratis ofc bara jag får stå med som producent! 🙂

adda min skype: Gyrkish

har hållt på med musik sen jag var 10 och jag är nu 15 vilket blir fem år, har support från några rappare som Lil'Myko, tazed och JBT. inga stora namn, i know. men iaf nånting 🙂

jag producerar mest house och psytrance, men jag kan i stortsett alla genrer! 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag har varken lång tid på nacken eller någon fancy studio, men jag håller på helhjärtat med att producera-house musik.

Om du skulle vilja prova på ett samarbete över internet (då jag bor i Malmö) är jag på för ett försök.

Jag har en rätt skön låt på G, typ SHM-style, så tänkte något i stil med Pharrel eller Tinie Tempah, dvs rap/sång.

Hör av dig om du är intresserad 😉

Redigerat av Blejk
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...