Jump to content
Annons

Ska jag vara nöjd med mitt webhotell?


suprapappa

Recommended Posts

Ok Claes.. dyrt vare ju.. 🙂 men om det är värt det så är det bra..

Dyrt? 😛

En femtilapp i månaden är ju ingenting. Innan jag visste bättre så betalade jag betydligt mer än så hos svenska webhotell för nästan ingenting i jämförelse - och med sämre uptime. Svenska webhotell är fruktansvärt snåla med både utrymme och trafik jämfört med amerikanska. Försök få liknande villkor i Sverige som det är hos Lunarpages eller ens hos Infinology, så handlar det om tusenlappar per månad - för de flesta vill sätta upp en dedikerad server för sådana abonnemang... 🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Mitt band TD Lemon har gratis mp3or på sidan och de har tagits bort lite då och då för att för många har laddat hem. Detta är ett enormt minus när man försöker nå ut med sin musik. Vi har surftown men funderar verkligen på att byta pga detta.

Link to comment
Dela på andra sajter

Tja,

Orkade inte läsa alla svar men kan verkligen rekomendera one.com

Har tre domäner som ligger hos dom funkar skitbra.

Snorbilligt (12:- i mån för 1GB ! ! !),

Och det kostar verkligen bara det, ingen fakt avg om du betalar via bank eller kort. Årlig domänavgift tillkommer, men det gör det ju alltid.

Bra spett i linan (vi brukar tanka över projekt till varandra via servern, funkar jättebra / 600-700mb woff/swosh ! ! ! :-)

Har nog aldrig upplevt driftstopp eller andra allvarliga problem eller instabilitet.

Det har väl tidigare varit lite si o så med / ASP - PHP5 - MySQL / funktionaliteten, (har jag förstått av den som gör mina databaser) men tror att de nu uppdaterat MySQL till gällande version.

fick probl en gång för länge sen, för att jag hade mp3:or för nedladdning på siten, de kallade min sajt för "download site" och hotade stänga den om jag inte tog bort dom. Den månaden hade jag haft enormt mycket trafik pga en remix-tävling så jag tror det va det som triggade dom. Va ska man annars ha 1 GB webhotell till om man inte får ha ljud o bildfiler där???

/X

Link to comment
Dela på andra sajter

Ännu en gång: Enligt B-one (eller One, som de har döpt om sig till), så är det förbjudet med MP3-filer, så enligt de regler som du har godkänt när du tecknade dig för ett abonnemang, har de rätt att stänga din site helt utan förvarning och utan att du ens får tillbaks pengarna som du har betalat för utrymmet. Detta har hänt många musiker - men oftast inte förrän de har börjat "belasta servrarna" (ett väldigt diffust uttryck i reglerna) - alltså när folk börjar hitta dem och vill ladda ner låtar.

Kollar man runt på olika forum, så tillhör också One (B-one) de mest kritiserade webhotellen - trots att vissa har lyckats undgå upptäckt av sin "download-site".

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...